mikage1 pisze:In.ka pisze:Ale w cuda z gratisowym Pogadaj w takiej /zsumowanej z 2 doładowań-miałeś ponad 1700min/ trudno mi uwierzyć.
Imho-coś musiało zadziać się na numerze. Coś o czym być może nie wiesz.
Swoją drogą kosztowny byłby to prezent-przeliczając- 360 zł do wygadania.
Rozumjesz, mój sceptycyzm, hmm?
pogadaj sobie sumuje się...
Wiem o tym i nie to mnie dziwi, bo byłoby to oczywiste, gdyby nie fakt, ze ...->
devb pisze:teraz jak pisze stal sie CUD bez zadnego doladowania usluga sama powrocila i moge znow dzwonic za darmo z wybranym numerem
Dziwi mnie pojawienie się pakietu "z nikąd "...że niby, ot tak, spłynął sobie niespodzianie na konto.
Ale nie to jeszcze wydaje mi się najdziwniejsze, bo przyjmijmy że, była systemowa czkawka i pojawił automatycznie w wysokości 1200 min / tak jak ostatnio na tym koncie: po doładowaniu setką/
Jednak nieeee-> on nie dość ze pojawia się
sam z siebie, to jeszcze na dodatek zwiększony o 600 /1800min/ 2 m-ce/. To dopiero cud!
...i taki "bład systemowy" imo nie jest przypadkiem.
Rozumjesz...
Czyli muszę doładować kodem na 919 i dostanę Darmowy Weekend, Pogadaj Sobie, Minuty NON STOP oraz 30% więcej z Masz za Staż- czy dobrze zrozumiałem?
Jeżeli:
-masz plan NOG
-nie zmieniałeś planu tar. w ciągu ostatnich ~30 dni,
-będąc w planie NOG zasilasz w tym czasie konto dwukrotnie nominałem powyżej 25 zł, kanałem doładowań, który uprawnia Cię do otrzymania bonusu/jest premiowany w usłudze
-masz aktywną usługę Masz za staż /i staż uprawniający Cię do 30 % bonusu/
-ponownie zasilasz telefon w sposób jaki uprawnia Cię do otrzymania bonusu
Czyli :
MinutyNonStop
6.Z promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, przyznawane w ramach reklamacji, Przelew SMS oraz Doładowania Telefonu z Rachunkiem.
Wolny Weekend
4. Z promocji wyłączone są doładowania zakupione za punkty Profit, przyznawane w ramach reklamacji, Przelew SMS oraz Doładowania Telefonu z Rachunkiem.
PogadajS:
7.Z promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, przyznawane w ramach reklamacji, Przelew SMS.
...to teoretycznie tak
Wolny Weekend:
9.Korzystając z Usługi, można również korzystać z innych Usług i Promocji dostępnych w ofercie Nowe Orange Go, chyba że regulaminy tych Promocji stanowią inaczej.
Jednak przyznam, ze nie spotkałam się jeszcze z taką śliczną paczuszką
Nie zdziw się jednak kolejnością wykorzystania srodków-> Jesli masz włączoną PogadajS-i Wolny W. minuty na rozmowy z wybranym nr /PogadajS/, będą schodziły z pakietu Wolny Weekend.