Witam
Dziś przedłożyłem umowę na 2 abonamenty .
Zadzwoniłem do BOA , po rozmowie z konsultantem, który oczywiście nie mógł mi nic więcej zaproponować niż abonament ze standardową zniżką 15 zł zaproponował mi dodatkowo 1000 min do Ery i na stacjonarne do wykorzystania przez 12 miesięcy. Oferta nie do przyjęcia wiec poprosiłem o przełączenie do działu rezygnacji aby się dokładnie dowiedzieć o ewentualne rozwiązanie umowy lub przeniesienie numeru do innej sieci . Po przełączeniu bardzo miła Pani Aneta , dała mi umowę 50% pierwszy rok i 65zł rok drugi ,umowa NE80 czyli 170 min do wszystkich ,dodatkowo dorzuciła po 40 min do wykorzystania przez 2 pierwsze miesiące( nie mieli słuchawki Bluetooth za 1zł), chciałem dodatkowo za 5 zł 200 min do jednej osoby, niestety nie miała takiej możliwości więc zaproponowała za 5 zł 200min w wieczory ( od 16) i weekendy do Ery i na stacjonarne.
Co do tel. Nokia 6500Slide za 49zł reszta pkt Era 3500pkt ,drugi abonament Nokia E51 za 69 zł ,100 zł z Era premia . Miła Pani Aneta oznajmiła mi, ze od poniedziałku tel. biedą droższe w sieci Era , jak widać czas tanich tel w Erze się kończy , gdybym nie dostał tej zniżki 50%na pierwszy rok , oczywiście bym przeszedł do systemu Tak-Tak lub Playa po skończeniu się umowy abonamentowej z Erą, jedna kończy się pod koniec lipca ,drugi abonament początek września .Jest jeszcze trzeci ale to dopiero za rok w kwietniu umowa się kończy .
Biorąc wszystko do kupy czyli pkt, Era premia (nagrody lub zniżka na słuchawkę ), pakiety np. do 5 osób (które mi się kiedyś przydały, mam sporo znajomych i rodziny w Erze ), zniżka na abonament którą dostałem, minuta w abonamencie niecałe 31gr. zadecydowały, że nadal będę z Erą.