Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Mini-Mal pisze:Udało się komuś z Was zrobić przelew SMS?
Kupiłem kod http://www.allegro.pl/item628921478_ora ... legro.html
Wysłalem sms o tresci doładuj ...kwota...numer i niestety, ale najpierw zaminieło mi na smsy.. na pakiety bez problemu sie zamienia, ale kurcze przelew sms nie udał mi sie jeszcze...
doładowujesz 2 zdrapkami, masz na koncie 30zł, zlecasz przelew sms na te 30zł. Zamawiasz za nie pakiety(5 jak zamówisz przez neta). Czekasz chwile(konto jest puste) Doładowujesz następnymi dwoma zdrapkami i przelew sms przelewa Ci pieniądze. Ja to tak rozumietaktakmen pisze:Piokuk napisał:Pogłówkuj trochę - dla ułatwienia dodam, że 15 złotych zamienia się na smsy po ok. 9 minutach (ze stoperem miałem 8:49) a przelew sms jest księgowany po ok. 15 minutach od zlecenia i MUSISZ mieć pokrycie na koncie w chwili jego zlecenia (a później przez chwile konto może być puste).
Taka łamigłówka - wszystko już powiedziałem. Czekam na kogoś kto opisze jak to zrobiłem
Niemożliwe jest zrobienie przelewu SMS skoro 15 zł zamienia się w SMS-y po ok 9min a na przelew się czeka conajmniej 15 minut.I co masz na myśli piszać (a później przez chwile konto może być puste)?. To niby gdzie jest ta kasa?
Rzeczywiście, sam doładowałem swojego zetafona który już zbiera kurze, gdzie też jest pokaźna suma na koncie głównymlukasz.wr pisze:Czy rzeczywiście karta ta przedłuża połączenia wychodzące o 2 miesiące?
Tak.. Dlaczego konieczne przejście z GO do POPa? Ja tam jestem w GOlukasz.wr pisze:Czy możliwe jest utrzymywanie konta tak jak mysle?Oczywiście konieczne było by wtedy przejście z Orange Go do POP-a
A tego to nie wiem, jakiś czas temu doładowałem i konto ważne miałem przez 60 dni.lukasz.wr pisze:Chodzi mi o ważność tej karty-wg regulaminu pisze ze karta jest ważna do wyczerpania zapasów,a na forum w niektórych komentarzach pisze ze ważność jej kończy sie dzisiaj
Tak.. Dlaczego konieczne przejście z GO do POPa? Ja tam jestem w GOlukasz.wr pisze:Czy możliwe jest utrzymywanie konta tak jak mysle?Oczywiście konieczne było by wtedy przejście z Orange Go do POP-a
Zmienia na stawki takie jak doładowanie za 5 zł. Bardziej opłacalne będzie przejście na OPOP. Próbował ktoś dzisiaj (1 czerwiec) doładować konto tą zdrapką?lukasz.wr pisze:To w takim razie doładowanie tą kartą nie zmienia stawek?????