Nie wiem jak reszta ale dziwnie się czuję czytając,że jestem ciemny.A chyba o potrzebach nie trzeba już dyskutować na dzień dzisiejszy,bo tym,jaki i do czego tel. jest komu potrzebny nie ma co gadać.No i o głównym celu posiadania kom. - dzwonieniu nie wspomnę,więc 3G jest tyle potrzebne,co niektórym co zeszłoroczny śniegwidex pisze: Zakładam, że ta ciemniejsza część społeczeństwa wybiera telefon tylko GSM
- Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
fenix189, uważam Ciebie za osobę znającą się w temacie. raczej duża większość siedząca na forum zna się na telefonach. Chodziło mi o statystycznego mieszkańca Polski.
Co do baterii to naprawdę nie zauważam wielkiej różnicy. Dlatego, że korzystam dość intensywnie z telefonu i zawsze trzyma ok. jednego dnia.
jeden ze znajomych ustawił sobie tylko GSM. Uznał, że na wsi nie będzie miał internetu z Plusa. Dopiero po uświadomieniu mu, ze nie ma racji, wrócił do automatycznego wyboru. Jest zadowolony, na tej wsi ma prawdopodobnie UMTS.
Co do baterii to naprawdę nie zauważam wielkiej różnicy. Dlatego, że korzystam dość intensywnie z telefonu i zawsze trzyma ok. jednego dnia.
jeden ze znajomych ustawił sobie tylko GSM. Uznał, że na wsi nie będzie miał internetu z Plusa. Dopiero po uświadomieniu mu, ze nie ma racji, wrócił do automatycznego wyboru. Jest zadowolony, na tej wsi ma prawdopodobnie UMTS.