Witam
info dla przedluzajacych umowe.
Temat ostatnio poruszany, ale nie wierzylem w to co piszecie i musialem zadzwonic sam i dowiedziec sie co i jak.
Wiec tak, primo:
1) numer z programu Era Premia za 1 grosz za minute schodzi dopiero po wyczerpaniu minut abonamentowych
2) Niestety, prawda jest, ze przedluzajac abo z telefonem, promocja wazna jest tylko 24 miesiące, czyli jak ja ostatnio przedluzylem 2 miesiące przed koncem umowy, to teraz te 2 miesiące bede płacilł wg normalnej stawki, czyli nie 20 zł a 30 zł za pakiet, czyli nie 40 zł a 60 zł
nie ma problemu, ja to jakos przezyje, to w koncu flaszka wodki, ale na pewno, dla zasady nie chce miec juz z tą siecią nic wspólnego
A do tej pory mialem tak dobrą opinie o Erze....
ps. a przy okazji, bo sie ostatnio troche pogubilem
jaka jest oplata za minute z plusa abonamentowego do PF?
Bo do tej pory wydawało mi sie,ze 0,72 zł placą tylko numery z karty a nie z abonamentu
Secundo: tej sieci już dziekuje, 6 lat to i tak stanowczo za długo
ps2. a najbardziej w tej dyskusji z pania konsultantka, zirytowało mnie podejscie tej Pani, która powiedziała, cytuje," przeciez , chyba widział pan co podpisuje"
Ja niestety jestem pamietliwy, ale tego im nie daruje i stawiam sobie za punkt honoru, odciągnięcie od Ery jak najwięcej liczby klientów.
pozdrawiam