• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#326402  autor: devb
 30 mar 2009, 09:55
mjez1978 pisze:W weekendy na stacjonarne rozlicza z pakietu do orange a nie z głównego konta orangeGo
bedzie ten blad powtarzany co weekend czy tylko jednorazowy wybryk orange ?

#326696  autor: Wiktor74
 31 mar 2009, 12:55
Czy na pewno zależy nam na tym aby podsuwać działom technicznym poszczególnych operatorów jakie błędy mają naprawiać :?:
Zastanawiajcie się ludzie zanim coś napiszecie...
jeżeli coś dotyczy czegoś co już było to OK, ale jeśli piszecie o czymś co ciągle ma miejsce i jest na naszą korzyść to po co to tak rozdmuchiwać :?:
dzięki takiemu gadaniu naprawiono już swojego czasu błąd nie zmieniania stawki w NOG po doładowaniu nominałem 25zł przez 806 i po co było tyle gadać :?:

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka

#326903  autor: kowcio
 01 kwie 2009, 15:41
Ostatnio aktywuję od razu 3x pakiet 100 minut i pobiera mi z konta za 2 pakiety- 10 PLN :P A pakiet jest- kodem jak sprawdzałem to było 3h i 20 min.

Dzisiaj aktywuję usługę zbieraj minuty- nic mi nie pobrało z konta. Rozumiem że za tę usługę powinni mnie skasować? kilka zł? :P

Play Fresz oczywiście.

#326906  autor: thonka
 01 kwie 2009, 15:48
kowcio pisze:nic mi nie pobrało z konta. Rozumiem że za tę usługę powinni mnie skasować? kilka zł? :P
wg cennika jakies 3zl jednorazowo ;)

przypomnialo mi sie, ze kiedys w starej playkarcie moglem gadac sobie z zagranicy jakies 5-6 minut wiecej niz wynikaloby to z wartosci konta. co ciekawe saldo nie bylo na minusie, a po doladowaniu nie zbilansowano moich wydzwonionych ponadprogramowo minut ;)

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#326914  autor: yanek
 01 kwie 2009, 16:17
kowcio pisze:Ostatnio aktywuję od razu 3x pakiet 100 minut i pobiera mi z konta za 2 pakiety- 10 PLN :P A pakiet jest- kodem jak sprawdzałem to było 3h i 20 min.
Hmm, aktywujesz po prostu dwa pakiety zamiast trzech, 3x60 + 20 = 200. ;-)

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#326966  autor: nicram
 01 kwie 2009, 19:52
Jedynym błędem wśród operatorów jaki zauważyłem, to był problem opłat (dokładnie brak opłaty) za utwory w "graniu na czekanie" w Erze. Pamiętam że na swoim dawnym numerze TakTak-a nabiłem sobie chyba z ponad 200 utworów, za które nie zapłaciłem ani złotówki. Później zrezygnowałem z usług Ery i starter wyleciał do kosza. Zastanawiałem się nad sprzedażą tego numeru (prefiks miał 600:P) z tymi utworami, ale chyba z braku wiary że znajdzie się jakaś osoba zainteresowana, podarowałem sobie wysiłek wystawienia go na aukcję. Teraz jak sobie pomyślę to kupca pewnie spokojnie bym znalazł... echh trudno ;)

Problem w przeciągu chyba 2 tygodni naprawili z tego co pamiętam.
 #327327  autor: lucas411
 04 kwie 2009, 10:50
Jeszcze niedawno można było nabijać sobie darmowe minuty w usłudze Zbieraj Minuty w sieci Play. Należało zarejestrować swój nr tel na stronie www.aloalo.pl , a następnie wybierać numer callback aloalo. Po oddzwonieniu nie wybierałeś numeru docelowego, a aloalo nie zrywało połączenia. Korzystając z połączenia konferencyjnego można było jednocześnie nabijać minuty z kilku połączeń. Co ja piszę, jakie minuty, to były GODZINY..... Mi w tej chwili zostało 15 godzin ale nie doładuję już więcej w ten sposób. aloalo zablokowało użytkownikom sieci play korzystanie z usług.

#332400  autor: mikage1
 29 kwie 2009, 17:42
odnośnie błędu w orange abonament - mozliwość uruchomienia większej ilości prezentów niż przewidziana w umowie - właśnie skontaktował się ze mną BOK i poprosił o wskazanie, które "nadmiarowe prezenty" :P mają mi wyłączyć od następnego okresu rozliczeniowego (bo wreszcie udało im sie naprawić system :mrgreen: )

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#351723  autor: widex
 11 sie 2009, 12:11
Temat stary, ale ostatnio odkryte przeze mnie.

- Kupiłem starter Heyah za 5 zł w celu przetestowania Internetu oraz 59 gr za granicę. Standardowo na koncie było 6.10 zł
- znajoma miała starą kartę Sami Swoi, na koncie ok -1 zł. Po doładowaniu za 10 zł; stan konta wyniósł 16 zł ileś groszy :)