max000 pisze:Ja chyba jednak wolę idee...może to przezwyczjenie,
ale jak bym miał zmieniać to bym wybrał raczej heyah, niż SS
Rzecz gustu i rzecz przyzwyczajenie. Jeżeli o mnie osobiście mówię Ideii NIE. Dlaczego? Otóż jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że jeżeli tylko mam opcje wyjścia to nie będę wspierał pod żadnym pozorem największego monopolisty w naszym kraju tj. TPSA który posiada udziały w Ideii. Na dodatek wszelakiego rodzaju newsy związane z zasięgiem skutecznie mnie zniechęciły do jakich kolwiek "kontaktów" czy długoterminowych "przyjaźni" z Ideą. Kto wie może kiedyś zmienię zdanie ale jak na razie na to się nie zanosi.
Co do Heyah. Hmmm... osobiście jestem bardzo szczęśliwy, że ta firma pojawiła się na rynku bo przecież właśnie dzięki czerwonej łapce ceny połączeń w pre-paidach spadły bardzo w dół. Kto wie czy gdy by nie ostre wejście na rynek Heyaha ceny połączeń i tak wysokich jak na polskie zarobki nadał były gdzieś na orbicie okołoziemskiej
Z drugiej jednak strony do tej firmy zraża mnie jej "kiczowatość" i dresiarski charakter. Po za tym jak się popatrzy na użytkowników czerwonej łapeczki z brygady osiedlowej ławeczki i 200 pasków na spodniach odechciewa się wszystkiego... Nie świadczy to jednak o tym, że wszystki abonenci Heyaha to żule, lumpy itp.
Osobiście uważam, że SS mają dobrą ofertę tylko trzeba bardziej ją zareklamować.
Dużym plusem (może mój argument dla niektórych z was wyda się śmieszny) jest fakt, że rozmowy międzymiastowe z SS są o wiele tańsze niż ze zwykłej stacjonarki przy pominięciu wszelkich pierdółek za które trzeba w naszym kraju płacić co na zachodzie jest standardem ale to wątek do innego tematu.
Co do SS mam do was jeszcze dwa pytanie, na które niestety nie otrzymałem odpowiedzi.
Otóż czy SS w najbliższej przyszłości zamierzają wprowadzić na rynek jakieś nowe nominały kart za pomocą których można "nakarmić" swoje konto.
Kolejne pytanie kierują do posiadaczy telefonów w SS. Mianowicie jaką nazwę operatora widzicie na ekranach swoich aparatów. Czy jest ona przeplatana jak w przypadku Heyah z nazwą operatora, z którego staci bazowych się korzysta (tj. Heyah/ERA PL) tj. Sami Swoi/PLUS GSM?
Pozdrawiam serdecznie.