rcicho pisze:Czytalem też ze są problemy z instalacją Mini Opery (jak i wszystkiego na Javie) na tym telefonie. Jak to się robi?
Najlepiej jest pobrać przez WAP w telefonie, albo się bawić programami... Jeśli masz ochotę i cierpliwość to proszę bardzo-
klik! tam znajduje się instrukcja wgrywania JAVY do Samsungów przez USB, na tym też powinna działać. Ale ja proponuję pobrać przez WAP i mieć problem z głowy..
Sama opera działa bardzo dobrze. Wyświetlacz nie jest jakiś duży, ale jeśli ktoś na upartego chce przeglądać Internet, to będzie. Ja często korzystałem ze zwykłego telefonu, który miał 2" i jakoś od biedy jak musiałem to przeczytałem to i owo. W linki wchodzisz normalnie- klikasz na link i się otwiera. Nie ma tutaj problemów. Tylko tyle mogę powiedzieć, nie miałem go na tyle długo żeby coś jeszcze powiedzieć. A z opery dobrze się korzysta- tak mi mówiła jedna osoba, która zakupiła ten telefon za moja namową. Więc myślę że nie powinno być większych problemów... Aczkolwiek każdy ma inne wyobrażenia i przekonania. Dotyk wg mnie jest stworzony do przeglądania Internetu.