• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#331649  autor: wojtekpolska
 25 kwie 2009, 18:49
mariusz9a pisze:
wojtekpolska pisze:Ja co miesiąc starter 36i6 9zł doładowanie za 5zł. Kupuje Rozmowy za 10zł bez limitu i SMS za 3zł
To nie jest dobre rozwiązanie - jak doładujesz starter za 5zł będziesz miał połączenia wychodzące ważne bodajże 2 dni! Korzystajcie z usługi Chill Bill -.
Z tego co wyczytałem w regulaminie to nie można kupować pakietów za kase z Chill Bill
Gadka Szmatka
"5. Opłaty aktywacyjnej nie można opłacić ze środków otrzymanych w ramach usługi Chill Bill."
SMS regulamin
"1. Opłata za Usługę nie może być pobierana z pakietu kwotowego przyznanego w ramach usługi Chill Bill."

Zależy mi jak najtańszym utrzymaniu dwóch statrerów które gwarantują Rozmowy i SMS. Niekoniecznie muszą być bez limitu minimum z 30 godzin na miesiąc i po 4000tyś sms na dwóch kartach Godziny tylko na jednej.

Jak narazie w 36i6 za 23zł na miesiąc mam Nieograniczone Minuty i SMS z jednego nr a z drugiego nieograniczone sms i dodatkowo GG

#331693  autor: thonka
 25 kwie 2009, 22:44
dobra jaknajtansze wszystko fajnie, ale nie przesadzaj...
30zl na 3 miesiace to nie sa jakies wielkie pieniadze.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#331771  autor: Vieslav
 26 kwie 2009, 12:24
Pawrzes pisze:
Mulder pisze:Nie, niestety nie ma bramki sms do Heyah.

Jak to nie ma? Przecież na www.heyahklub.pl można wysłać 100SMS na miesiąc do każdej sieci (200 SMS dostaje się po uzupełnieniu danych w profilu)
Z tego, co tam wyczytałem to można słać tylko do Era/Heyah. Mi się nie opłaca, ślę z multiboxa :P .

#334673  autor: katarzynka007
 11 maja 2009, 17:14
Wojtku, moze sprecyzuj, czy chcesz ten numer utrzymywac jako numer dodatkowy, czy nie robi Ci roznicy przejscie do innej sieci ?

Bo jesli zmiana numeru nie bylaby dla Ciebie problemem, to chyba bezapelacyjnie najlepsza oferta bylaby ta, oferowana przez Simplus, gdzie za doladowanie 50 zł otrzymujesz darmowe rozmowy i smsy z wybranym numerem, bez zadnych ograniczen.

podobnie sprawa wyglada w Nowym Ogrange Go, ale jest mniej korzystna, bo po doladowaniu kwotą 50 zł masz 1200 min, czyli 20 h rozmow.

Ale skoro rozmawiacie ok 12 h w miesiacu, spokojnie mozecie korzystac ze swoich dotychczasowych numerow, wystarczy zmienic taryfe z pop na go.

Na temat mozliwosci w innych sieciach się nie wypowiem, bo po prostu nie mialam z nimi stycznosci. wiem, ze te opcje ktore przedstawilam sie sprawdzaja, bo z jednej korzystam ja, a z drugiej kolezanka :).

#334681  autor: wojtekpolska
 11 maja 2009, 17:51
katarzynka007 pisze:Wojtku, moze sprecyzuj, czy chcesz ten numer utrzymywac jako numer dodatkowy, czy nie robi Ci roznicy przejscie do innej sieci ?
Dodatkowy numer. Teraz mamy już pół miesiaca 36i6 to już wypisaliśmy w sumie przeszło 5 tyś sms :D i z 14 godzien rozmowy :mrgreen:
W simplusie za 50zł jest numer darmowy tylko na 30 dni. To sie nie opłaca :|
W orange za same sms byśmy już wydali 50zł :shock:

Jak narazie 36i6 wychodzi naj taniej 23zł na utrzymanie dwóch numerów.

#334682  autor: thonka
 11 maja 2009, 18:02
ale jest jako opcja 10zl za pakiet nielimitowany z 1 numerem w sieci...
przy doladowaniu za 50zl ten pakiet jest za darmo.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#334691  autor: mariusz9a
 11 maja 2009, 18:43
thonka pisze:ale jest jako opcja 10zl za pakiet nielimitowany z 1 numerem w sieci...
Dokładnie - to się tyczy taryfy Simplus Twój Profil (nielimitowane rozmowy i SMSy).