Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Wiesz może czy jest możliwość doładowywanie kary tylko za 5zł kupić od razu pakiet sms i mieć sms na cały miesiąć ? Nie mam sensu kupować dwa razy pakietu na rozmowy dla dwóch nr. Na jednym nr robiłbym tak jak opisałeś czyli 14zł na miesiąc a na drugim tylko na pakiet sms bez kupowania nowego starteru.dami_1921 pisze:w 36i6 smsy za 3zł na cały miesiąc(w plus i 36i6) , a połączenia z wybranym numerem(bez limitów)na cały miesiąc 10zł (w plus i 36i6) sam z tego korzystam miesięcznie wydaje 14zł (starter 9zł + doładowanie 5zł ) (jest to mój 2 nr i co miesiąc kupuje starter ponieważ nie opłaca mi sie doładowywać 30zł żeby mieć aktywne konto)
Takie rzeczy tylko w OrangeCzy jak doładuje za 5zł konto mam ważne połączenia wychodzące na dwa dni kupie pakiet SMS w tym czasie czy będę mógł korzystać z tego pakietu cały miesiąc ?? Mimo że nie będę miał ważnych połączeń wychodzących?
W Orange można mieć tylko sma pakiet SMS bez ważnych połączeń wychodzących. Wystarczy przelać najlepiej tylko 6zł na konto i innego telefonu potem przez neta kupić pakiet 600 SMS i możesz przez miesiac z niego korzystać.Mulder pisze:Takie rzeczy tylko w OrangeCzy jak doładuje za 5zł konto mam ważne połączenia wychodzące na dwa dni kupie pakiet SMS w tym czasie czy będę mógł korzystać z tego pakietu cały miesiąc ?? Mimo że nie będę miał ważnych połączeń wychodzących?. Kupisz pakiet, to będziesz z niego korzystać przez dwa dni, potem zostanie zawieszony.
Są bramki Internetowe które to umożliwiają do każdej sieci za darmo. Poszukaj sobie na forum.wojtekpolska pisze:Bardzo warzna jest możliwośc pisania nielimitowanych sms z neta.
Mulder pisze:Nie, niestety nie ma bramki sms do Heyah.
DO heyah, nie Z heyahexpress100 pisze:Jak to nie ma? Przecież na www.heyahklub.pl można wysłać 100SMS na miesiąc do każdej sieci (200 SMS dostaje się po uzupełnieniu danych w profilu)
To nie jest dobre rozwiązanie - jak doładujesz starter za 5zł będziesz miał połączenia wychodzące ważne bodajże 2 dni! Korzystajcie z usługi Chill Bill - posłuchacie reklam i dostaniecie za to +10zł na konto (1zł za 3 reklamy, max 10zł na miesiąc), a ważność startera pozostanie 30dni. Nie ładuj w niego żadnych doładowań bo zmienisz ważność na wychodzące! No chyba że to doładowania o nominałach minimum 30zł.wojtekpolska pisze:Ja co miesiąc starter 36i6 9zł doładowanie za 5zł. Kupuje Rozmowy za 10zł bez limitu i SMS za 3zł