obecne stanowisko orangutana czyli sraty pierdaty....
-----
Witam,
Dziękujemy za przesłaną korespondencję
Dziękuję za zainteresowanie ofertą Orange. Przez pomyłkę Polsat wyemitował jedną z wersji przygotowanych przez nas reklam dotyczącej nowej oferty na kartę. Mogę tylko uprzejmie przeprosić za błąd.
W najbliższym czasie Orange obniży ceny połączeń dla Użytkowników telefonów na kartę. W chwili obecnej nie znamy jeszcze dokładnej daty wprowadzenia zmian. O komercyjnym wejściu zmian poinformujemy na naszej stronie
www.orange.pl i pod numerem *500. Proszę zatem o cierpliwość i jeszcze raz serdecznie dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą.
Pozdrawiam
Bartosz *********
Konsultant w Departamencie Obsługi Klienta Indywidualnego
PTK Centertel Sp. z o.o
Tel.*100, 510100100
---------------------------------------------------------------------------
Witam,
dziękuję za przesłaną korespondencję.
Uprzejmie informuję, że dotychczasowa korespondecja zawiera wszystkie informacje posiadane przez BOKI Orange na temat zmian cenników aktualnie sprzedawanych ofert prepaid.
Przykro mi, jeżeli nasza akcja promocyjna w wyniku fatalnej omyłki spowodowała Pana niezadowolenie.
W najbliższym czasie Orange obniży ceny połączeń dla obecnych oraz nowych Użytkowników telefonów na kartę. W chwili obecnej nie znamy jeszcze dokładnej daty wprowadzenia zmian. O komercyjnym wejściu zmian poinformujemy zarówno poprzez media, jak również na naszej stronie
www.orange.pl i pod numerem *500. Na chwilę obecną operator nie przekazał żadnych nowych informacji.
Pozdrawiam,
Mariola *************
Doradca w Departamencie Obsługi Klienta Indywidualnego
PTK Centertel Sp. z o.o.
tel.: *100, 510 100 100
--------------------------------------------------------------------------------
...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...
kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka