• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #33040  autor: Rogal
 03 gru 2005, 15:46
Ma w tej chwili SE K508i i moge go zamienić na Motorole E398 :!: :!:
Napiszcie czy się opłaco go zamienić :?:
i jeszcze jedno Motorola ma strasznie brzydkie Menu i dlatego się zastanawiam :arrow:

#33044  autor: Frasio
 03 gru 2005, 16:01
Nie no jak możesz to wymień.
Motka jest droższa więc jakby coś no to ...
Ale ja mam K508i, a mama ma Motkę V500 no i to menu takie złe nie jest choć przyznaję, że w SE jest lepsze.
No i ten słownik w SE masz T9 a w moto iTap jak piszesz duzo smsów to bydzie źle.
Ogólnie jak jesteś fanem SE to zostań, ale wiesz, jak zamienisz i ci się nie spodoba, to zawsze możesz sprzedać i kupić SE bo jest nawet chyba trochę droższa mota. ;)

Obrazek

#33049  autor: adamos
 03 gru 2005, 17:24
motka
+złacze kart
+można dowolnie zmieniać softa :) na takiego z ładnym menu też :D
+jak dla mnie ładniejsza
+itap - który dla mnie jest cudo :)
+iTunes
+bluetooth
-brak irdy
-brak :)
-słaby aparat :)

se
+ładne menu jak to określiliście
+nie wiem :)
+rozciaganie zdjęć
+irda
-brak bluetooth
-brak złacz kart
-t9
-nie można zmieniać softa a przynajmniej jest to kłopotliwe
-apatar vga

mój post nie jest raczej obiektywny ponieważ sam mam e398@E1 iTunes a k508i nigdy nie miałem w łapkach

#33052  autor: Frasio
 03 gru 2005, 17:55
Wiesz nie kapuję tylko czemu wolisz iTap od T9?

Obrazek

#33059  autor: eone
 03 gru 2005, 19:03
e398 bo ma slot na karty trans flash i wbudowane glosniki stereofoniczne, a do tego k508i mi sie wcale nie podoba, jest wrecz OHYDNY jak dla mnie.

#33063  autor: adamos
 03 gru 2005, 19:18
iTap sam dodaje słowa do słownika i jest o wiele inteligentniejszy od T9

#33080  autor: piotrz
 03 gru 2005, 20:10
jak ci nie potrzebne wideo to wymień bo:
ma głośniki stereo
karty pamięci
bt
ale:
nie ma ir
nie ma wideo

#33099  autor: Dragon
 03 gru 2005, 20:56
motka ma tez lepszy ekran i wiecej akcesorii w zestawie

#33127  autor: Rogal
 03 gru 2005, 22:46
Właśnie przeczytałem artykuł o E398 w gazecie ENTER cytuje: ".........telefon ma również odtwarzacz MP3. Niestety, Motorola będzię musiała jeszcze popracować nad tą funkcją. Odtwarzacz działał wprawdzie dobrze, ale do czasu, gdy..... odmówił współpracy, wyświetlając "Aplikacja Wygasła"...........
Jak myślicie czy to prawda co napisali czy to tylko zależy od softu

#33141  autor: Dragon
 04 gru 2005, 11:54
mam killku znajomych ktorzy uzywaja tego telefonu od dluzszego czasu i z tego co wiem nie maja z nim wiekszych problemow