• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 16
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

#330203  autor: Vieslav
 19 kwie 2009, 16:24
Ja jeszcze nie dostałem odpowiedzi... :roll:

#330206  autor: kowcio
 19 kwie 2009, 16:33
Ja jeszcze nie dostałem odpowiedzi... :roll:
Ja też.. No ile można czekać? Przecież to nie jest nawet 5 minut odpisać na @... A pracują w niedziele, ponieważ często właśnie w niedziele mi odpisywali późną porą, nawet 23:30... :roll: Chyba, że jednak teraz nagle wprowadzą tą nową taryfę i napiszą że wszystko jest OK, jak tyle osób ruszyło nagle na nich :shock:

#330233  autor: Btk_Tomas
 19 kwie 2009, 19:24
Ja również czekam na odpowiedz z Bok-u, swoja drogą ostatnio czekałem 3 tygodnie. :? :?

#330236  autor: DD7
 19 kwie 2009, 19:39
Napisałem wczoraj i... odpisali.
Witam,

Dziękujemy za przesłaną korespondencję.

W odpowiedzi na Państwa zapytanie uprzejmie informuję, że reklama która
ukazała się w telewizji była zapowiedzią nowej oferty nie zaś samą
ofertą.

W najbliższym czasie Orange obniży ceny połączeń dla obecnych oraz
nowych Użytkowników telefonów na kartę. W chwili obecnej nie znamy jeszcze
dokładnej daty wprowadzenia zmian. O komercyjnym wejściu oferty
poinformujemy Państwa poprzez media, na naszej stronie www.orange.pl i pod numerem *500.

W świetle powyższych wyjaśnień, nie możemy pozytywnie odnieść się
Państwa prośby.

Pozdrawiam,

Katarzyna *****
Starszy Doradca w Departamencie Obsługi Klienta Indywidualnego
PTK Centertel Sp. z o. o.
tel.: *100, 510 100 100

„Polska Telefonia Komórkowa Centertel Spółka z o.o.” z siedzibą w
Warszawie, adres: 01-230 Warszawa ul. Skierniewicka 10 a, zarejestrowana w
Sądzie Rejonowym dla m. st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy – Krajowego
Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000006107, o kapitale zakładowym
2.690.501.964,00 PLN, (NIP 527-020-68-72)

#330243  autor: ManiacGSM
 19 kwie 2009, 20:25
nie piszcie wszyscy na raz bo zmienią regulamin ! :twisted:

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#330244  autor: babeo
 19 kwie 2009, 20:25
Sprawdziłem. Ja smsa o tym, że za miesiąc zostaną wyłączone pakiety minuty non stop dostałem 25.03.09

#330266  autor: Atlan
 19 kwie 2009, 21:48
To wszyscy te same maile teraz dostajemy ;) No ale to nic dziwnego ;)

W sumie to możliwe, że odpiszą reszcie po wprowadzeniu nowej oferty xD I co gorsza, może posłuchają się Waszych "próśb" i przełączą Was na tą ofertę, która może okazać się gorsza i dopiero będzie problem hehehe (np. 29gr wykluczy się z Tyi3) :smt005 :smt005 :smt005
A powrotów do starych opcji nie będzie 8)

#330271  autor: kowcio
 19 kwie 2009, 21:55
Atlan pisze:To wszyscy te same maile teraz dostajemy ;) No ale to nic dziwnego ;)
Dziwne, że mi nie odpisali ;/ Nie wiem jak Wy, ale ja ich wprost postraszyłem Playem... Może dlatego nie chcą mi odpisać. Nie podoba mi się to... Dobrze wiem, że przeczytali go... Skoro innym którzy później napisali do nich już dawno odpisali, to mojego @ musieli też przeczytać...

#330275  autor: kamil1221
 19 kwie 2009, 22:08
Kowcio - to normalne. Jak ktoś do mnie przychodzi i straszy, że przejdzie do innej sieci to przychodzi mi jedno na myśl "a idź pan". Naprawdę nie warto tak straszyć lepiej podejść na spokojnie, bo wtedy o wiele więcej załatwisz.

#330292  autor: wshk
 19 kwie 2009, 22:53
Też napisalem ale w wersji papierowej. I troche inaczej - nie strasze plejem tylko prezesem UKE :P

Jutro zaniose do salonu bo za poczte placil nie bede .

#330306  autor: Jedrker
 19 kwie 2009, 23:29
kamil1221 pisze:Jak ktoś do mnie przychodzi i straszy, że przejdzie do innej sieci to przychodzi mi jedno na myśl "a idź pan". Naprawdę nie warto tak straszyć
dokładnie.
Też pracuję w handlu, więc co nieco wiem na ten temat :mrgreen:
Straszenie nic nie pomaga.

A tak btw.
Czytając choćby forum telepolis, by nie wymykać się za bardzo, ileż to osób psioczyło na oferty wielkiej 3, a ile przeszło faktycznie do Playa ?
no coments ... :-D
Gdyby było,tak jak piszą po forach internetowych e,t,c to play miałby z 5 mln klientów już ... 'hehe

#330314  autor: pawlisko123
 20 kwie 2009, 00:00
ja byłem w orange,przeszdłem do play abo żeby mieć tanio i tani dobry telefon w porównaniu do konkurencji ale niestety po 2 latach wróciłem do plusa żeby ktoś do mnie napisał bo co z tego że ja pisałem jak nikt nie odpisał bo mieli miksa w plusie i tylko do plusa piszą:D i teraz musze nosić 2 telefony żeby tanio dzwonić z play wszedzie i pisać tanie smsy do plusa z plusa...

#330348  autor: Wiktor74
 20 kwie 2009, 09:23
a tak w temacie, to szczerze wątpię już czy jeszcze w tym miesiącu "zobaczymy" nową ofertę orendż :mrgreen: chociaż chciałbym się zdziwić :shock:

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka

#330349  autor: biotyt
 20 kwie 2009, 09:36
Dla mnie cała sytuacja jest niepoważna. Podobno nie zamierzali bawić się z klientami, a robią to bezczelnie informując o starcie oferty, której nie ma do tej pory.
Uważam, że nowe taryfy wejdą dopiero w następnym tygodniu (koniec promocji Minuty Non-stop). Jeśli nie dadzą teraz 29gr/min do wszystkich (oprócz Play) jak to obiecywali w reklamie wyświetlonej omyłkowo przez Polsat... będzie kolejny zonk.

biotyt

#330350  autor: stawrogin
 20 kwie 2009, 09:37
Wiktor74 pisze:a tak w temacie, to szczerze wątpię już czy jeszcze w tym miesiącu "zobaczymy" nową ofertę orendż :mrgreen: chociaż chciałbym się zdziwić :shock:
Pewnie w tym tygodniu znowu pojawią się nowe odcinki
tasiemca pt. "Już za chwileczkę, już za momencik!
Nowa oferta Orange będzie się kręcić!" ;)" W rolach
głównych Orange i poirytowani użytkownicy pre-paid ;)

#330352  autor: wshk
 20 kwie 2009, 09:41
Bluzgi cisna sie na usta i klawiature :mrgreen:

A w temacie ofert orange to wczoraj wyslalem sms "film" na 241 aby mmiec dwa bilety do kina w cenie jednego.. ale wpierw wzialem kredyt na tym numerze :)

#330358  autor: Vieslav
 20 kwie 2009, 10:11
Mnie zastanawia, co na to UKE... Porozsyłali smsy, były reklamy. Oni twierdzą, że reklamy były "zapowiedzią" nowej oferty, a widać na nich było całkiem coś innego. Naskrobałbym maila do UKE ale nie mam czasu. :roll:

#330364  autor: babeo
 20 kwie 2009, 10:47
Czytam te wsze żale i smutki i w głowę zachodzę o co wam chodzi.

Nie macie podpisanych umów, jest konkurencja, możliwość zmiany sieci, przeniesienia numeru...
Nie rozumiecie tego, że jesteście tylko klientami? Pojedyncze jednostki w gronie milionów. Powiecie pewnie o złym traktowaniu za strony Orange, a inne sieci są lepsze? Jak tak to zapraszamy, a jak nie to ... dajcie już spokój, bo już powoli robi się niedobrze od tego narzekania.

#330369  autor: ManiacGSM
 20 kwie 2009, 11:01
''Czytając choćby forum telepolis, by nie wymykać się za bardzo, ileż to osób psioczyło na oferty wielkiej 3, a ile przeszło faktycznie do Playa ?
no coments ... :-D
Gdyby było,tak jak piszą po forach internetowych e,t,c to play miałby z 5 mln klientów już ... 'hehe[/quote] ''

Tu biję się w pierś i muszę przyznać Ci rację ,ja sam przemyślałem całą tą nagonkę i szum,
i postanowiłem kupić starter PLAY za 5 zeta (po tygodniu dobiłem za kolejne 5) niż przenosić mój obecny numer z ORANGE.
Wolę wydzwonić wszystko i wrzucić SIM-kę do szuflady niech czeka ,aż szefowie ORANGE zlitują się nad nami -naiwniaczkami.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#330374  autor: Wiktor74
 20 kwie 2009, 11:17
po pierwsze czuję się niesmacznie skoro ktoś mi coś obiecuje, a nie wywiązuje się z obietnic, bądź zwodzi mnie, ale...
...ale trochę z niepokojem myślę o nowej taryfie, bo coś mi się zdaje, że po jej wprowadzeniu nie będę miał już możliwości rozmawiania w sieci i na stacjonarne
za darmochę a nawet z "lekkim" zyskiem :?
do tej pory tak kombinowałem, że praktycznie do orange i na stcjonarki miałem i mam póki co za darmo, w NOG to żaden problem, biorąc pod uwagę wszystkie bonusy :-D
nie ukrywam że NOG służy mi jedynie do takich połączeń, za połączenia poza sieć czy transmisje danych - orange nie dostało ode mnie ani 1 gr
do innych sieci mam playa, a do darmowych rozmów z jednym numerem w plusie mam simplusa
poza tym przy obecnej ofercie wszystkich opów, myślę że najlepszym rozwiązaniem jest mieć te dwa simy i da się żyć :P

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka
  • Strona 7 z 16
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
  • 1
  • 5
  • 6