Witam,
w najbliższym czasie zmieniam swój numer. Na poprzednim koncie zostało mi ~40 zł. Zmiany chciałbym dokonać jak najszybciej, a ponieważ nie ma szans żebym wydzwonił te pieniądze w tak krótkim czasie to mam do Was pytanie.
Czy jest jakiś sposób żeby odzyskać jak najwięcej z tego konta?
Oczywiście najlepiej byłoby przetransferować tą kasę z komórki na konto bankowe, ale nigdzie nikt takiej opcji nie zrobił i nie zrobi.
Czytałem o sposobach wpłacania kasy przez SMS (9 zł + VAT = 10,98) na różne gry internetowe, bukmacherów, a potem wypłata kasy na konto w banku. Czy znacie może takie portale, gdzie można by taki sposób wykorzystać?
Ostatecznie w grę wchodzi zapłata SMSem za coś. No ale, nawet nie wiem co. Czy są jakieś sklepy internetowe, które mają opcję zapłaty SMSem za przedmiot? Bo jedyne co znajdowałem to: konta premium, okresowy dostęp do czegoś, wirtualne pieniądze na gryonline.wp.pl, a tego typu rzeczy mnie raczej nie interesują.
Ostatecznie ostatecznie mogę komuś wysłać SMS właśnie na taką usługę: premium, doładowanie gry z mojego telefonu, a ten ktoś prześle mi odpowiednią kwotę na konto? Np. doładowanie czegoś tam kosztuje 9 zł + VAT (10,98) to mogę wysłać takiego SMSa za powiedzmy za 7 zł (4 zł zysku dla tej osoby). Zgłaszać się jakby co na forum, to potem dogadalibyśmy się na forum.
Dziękuję z góry za każdy odzew.
Pozdrawiam.