Witam wszystkich forumowiczów. Piszę z dziwnym problemem, który zauważyłem po zmianie sieci z Ery na Heyah. Postanowiłem, że ściągne sobie HeyahGG niestety bez powodzenia, ponieważ nie mam skonfigurowanego połączenia WAP ani GPRS. Ściągałem automatyczne konfiguracje ze strony heyah i innych... lecz nadal nie moge połączyć sie z linkiem, aby sciągnąć aplikacje.. Próbowałem recznie na wszystkie sposoby, nadal nie moge nawet sciagnąć aplikacji. Prosze o jakieś porady... może ktoś kto sie zna napisze mi reczną konfiguracje dla właśnie tego modelu telefonu... bo mi już sie pomysły wyczerpały...Prosze o niezwłoczną pomoc.
- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Moderator: Moderatorzy
Po ściągnięciu musisz jeszcze aktywować konfigurację w ustawieniach telefonu, czyli ustawić jako domyślną.
tak.. wszystko mam aktwowane próbowalem recznie jak i automatycznie... moge wchodzić na stronki wap (allegro, google) w moim telefonie ale nie moge sciagnac aplikacji z linku od heyah a jest on na 100% dobry... Dodam, że wyskakuje mi błąd jak chce wejść w owy link do aplikacji "The requested item could not be loaded" :/ nie wiecie dlaczego?? dziwne.. nigdzie nie mgoe znaleźć odpowiedzi na ten problem...
Ale konfiguracja jest na WAP czy internet? Jeśli ten adres jest internetowy to nie dziwne, że nie ściągniesz. Musisz zmienić konfigurację z wap na internet.