ostatnio widząc zachodzące dookoła zmiany i wszelkie pozytywne efekty wojny cenowej miedzy opami doszedłem do wniosku, że skoro inni oferują mi lepsze warunki, to dlaczego mam zostać i płacić Orange ?
u pomarańczowych trzymają mnie tylko dziewczyna i rodzina, którzy mają telefony z numerem także zaczynającym się na 5.
Cóż, prawo rynku...
Skoro wszyscy obniżają i walczą o klienta dlaczego na tym nie skorzystać. Do szczęścia potrzebny mi tylko darmowy numer do dziewczyny

Mam wielką nadzieję, że Orange włączy się do walki o klienta. Oferta NOG przy doładowaniu za 100zł jest bardzo dobra, brakuje mi tylko darmowego numeru z prawdziwego zdarzenia. Kupuje i mam na miesiąc. Bo te 100zł starczy mi na znacznie dłużej niż 60 dni przez które obowiązuje ten niby "darmowy numer".
Z niecierpliwością czekam na wszelkie newsy związane z nową ofertą. Ciekawe co Ci naciągacze wymyślą... Uważam, że po ostatnich, naprawde głośnych zmianach i ofertach stoją przed ciężkim zadaniem. Z jednej strony nie chcą stracić kolejnych klientów, z drugiej natomiast chcą jak najwięcej wydusić od biednego człowieka. Oferta będzie naprawde interesująca jak myśle

chociaż to przecież orange...