• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #326583  autor: marcino94
 30 mar 2009, 20:53
Witam! Otóż mam problem z odtwarzaniem muzyki w moim W890i. Problem wygląda tak: gdy włącze odtwarzacz i słucham muzyki to co jakiś czas dźwięk przerywa tak jakby np słuchawki nie łaczyły. Przerwa trwa bardzo krótko mniej niz jedną sekunde aczkolwiek jest to irytujące. Słuchawki sa sprawdzone dobrze działają więc co może byc tu nie tak?

#326591  autor: Osk92
 30 mar 2009, 21:09
Plik się uszkodził? Chyba, że ze wszystkimi się tak dzieje.

#326627  autor: Rambus
 30 mar 2009, 22:41
Skoro twierdzisz, że słuchawki sprawne to może faktycznie coś z plikiem. Jeśli to się dzieje na większej ilości plików to pewnie nie od tego zależy. Może soft :?:
Starsze wersje były niedopracowane - dopóki nie zrobiłem update to odtwarzacz strasznie mulił, "gubił" okładki płyt oraz m.in. były bardzo krótkie przerwy w odtwarzaniu muzyki. Coś podobnego jakby AF z RDS szukał stacji :) Co mam wrażenie po update minęło...

#326764  autor: marcino94
 31 mar 2009, 19:08
Działo sie to na kilku piosenkach których najczęściej słuchałem. Dzisiaj po kilku godzinach słuchania zauważyłem że tych przerw nie ma... Nie wiem co sie dzieje... Jesli problem powróci spróbuje zaktualizować soft, a jesli to nie pomoże wróce spowrotem na forum :wink: