• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #326522  autor: mateush
 30 mar 2009, 18:20
Otóż przedłużając umowę jestem zainteresowany kupnem owego telefonu. Martwi mnie jedynie jego dostępność, a raczej jej brak.

Na razie sprawdzałem jak to jest z tą dostępnością dzwoniąc tylko pod '*400', gdzie Pani stwierdziła, że takiego telefonu nie ma ani nawet nie było w Orange.

Jak to więc jest?
Wiecie może, czy gdzieś jeszcze dostanę ten upragniony telefon, w tejże sieci?

ps. na rynku nie znalazłem czegoś podobnego, parametrami, wyglądem i cenowo

Pozdrawiam i Dzięki za Odpowiedzi ;)

AAAAAaaaaa!!!!!!

#326555  autor: vinc
 30 mar 2009, 19:32
Wyślij lepiej maila do Orange z takim zapytaniem. Ewentualnie przedłuż umowę za pośrednictwem strony internetowej ;)

Obrazek

#326752  autor: mateush
 31 mar 2009, 18:05
E-mail'e wysłane.. nawet 3 ( jeden do głównego BOKu - ten to już wczoraj, a dzisiaj jeszcze dwa do salonów z mojego miasta..)

na stronie tego telefonu nie ma, dlatego też tu piszę, o co chodzi?!

wycofali go? :(
:? :roll:

AAAAAaaaaa!!!!!!

#326777  autor: vinc
 31 mar 2009, 19:48
Rzeczywiście na stronie i w cennikach telefonów nie ma tego modelu. Wobec tego wycofali ze sprzedaży... Pozostaje rynek wtórny lub sklepy :)

Obrazek

#326868  autor: noved
 01 kwie 2009, 12:29
Na stronie w sklepie Orange nie ma, bo może został "przekazany" do sprzedaży tylko w salonach, choć operatorzy chyba robią w druga stronę najpierw do salonów a potem do strony (choć chyba też nie zawsze.
Jesli nie ma w aktualnych cennikach, to chyba rzeczywiście wypadł z oferty.

#326955  autor: mateush
 01 kwie 2009, 19:29
no, tak niby wycofany,
dziś byłem przy okazji, po drodze w jednym z salonów Orange w moim mieście
ucieszyłem się gdy ks20-stkę zobaczyłem na wystawie,
sprzedawca powiedział, że jedyny, ostatni dostępny egzemplarz który mają, ale co z tego, jak zaraz zorientował się, że telefonu w Orange już nie ma.., długo szukał zanim coś znalazł, telefon ponoć usunięto prawdopodobnie dlatego bo był kosmicznie drogi - nadal jest - dopiero przy planie taryfowym firma 1000 kosztuje 1 zł, dodatkowo nie ma na niego żadnych promocji, wyprzedaży cyz czegokolwiek, nie jest dostępny w mojej propozycji, jedynie przy zawarciu nowej umowy.., lecz co mi po tym jak i tak jest drogi..

szkoda, że nic nie da się zrobić, ciekawe co oni sami zrobią z takim telefonem, skoro i tak go już pewnie nikt nie kupi.., świat oni zapomniał, a sami żadnych promocji na niego nie planują zapewne..

pytanie czy mogę coś zdziałać, żeby telefon uzyskać, uzyskać w promocyjnej cenie..(?)
pewnie nic
zatem zostaje mi wolny rynek

AAAAAaaaaa!!!!!!

#326988  autor: vinc
 01 kwie 2009, 21:23
mateush możesz męczyć Orange by Ci jednak ten telefon dali być może Ci się uda ;) Kiedyś był w Vobisie za ok. 700zł :)

Obrazek