Masz racje, ale nie do konca. Jezeli chodzi o abonament Classic Partner 220 to podwojona liczbe minut (440) bedziesz mial tylko przez pierwsze 12 miesiecy, przez nastepne 12 miesiecy 220. Wiadomo jak bardzo "stabilny" jest polski rynek telekomunikacyjny. Za rok 68 groszy brutto do wszystkich nie bedzie wygladac tak rozowo jak dzisiaj

.
Posiadam Nokie 6310i i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, nie planuje zmiany.
Jezeli chodzi o aneks na 12 miesiecy bez telefonu z taryfami Classic Partner to z tego co mi wiadomo nie ma takiej mozliwosci (mialem na mysli siebie i rachunki na poziomie 150zl).
Dwie wiadomosci potwierdzaja, ze 7 grudnia na moim koncie abonenckim pojawi sie oferta:
- jestem przypisany do pionu klientow gdzie oferta pojawia sie na 4 miesiace przed koncem umowy,
- kilka dni temu zadzwonila do mnie pani z Ery z informacja, ze w/w dnia pojawi sie oferta.
Swoje przypuszczenia opieram na tych informacjach.
Co do Orange, NIE DZIEKUJE! U mnie non stop zrywa zasieg.
Zaciekawil mnie rowniez wspomniany przez Ciebie model telefonu, mam na mysli Nokie 6822. Czyzby godny nastepca 6310i? Mozesz krotko scharakteryzowac ten model?
Po wtore jezeli wiesz cos w kontekscie mozliwosci zawarcia 12 miesiecznego aneksu w taryfach Classic Partner to bardzo prosze o informacje.
Pozdrawiam