• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #323500  autor: konstanty
 17 mar 2009, 17:33
Zadzwonili do mnie dzisiaj z plusa i zaproponowali dodatkowa aktywacje, mialaby to byc promocja "saturacyjna2". Mialbym dostac 2000 minut jednorazowo na polaczenia do wszystkich sieci, na moj aktualny numer telefonu oraz drugi numer telefonu gdzie mialbym co miesiac do wykorzystania 70 minut na polaczenia do wszystkich sieci i to wszystko za 30zł miesiecznie . Wiecie cos wiecej na temat tej promocji ? Bo nigdzie nie moge znalezc jej regulaminu. Co o niej myslicie?
Zaznacze ze posiadam telefon na firme

pozdrawiam konstanty

#323883  autor: Marsu
 19 mar 2009, 15:27
Wszystko się zgadza promocja jest dostępna od 5 marca bodajże, polega ona na tym że przy nowej aktywacji przy taryfie na rozmowy można całkowicie za darmo aktywować promocje "saturacyjna2" która daje na konto, jednorazowo 2000 minut na połączenia do wszystkich sieci, oczywiście z tytułu nowej aktywacji przysługuje również aparat telefoniczny. Według mnie jedna z najlepszych promocji jakie są teraz dostępne w plusie ponieważ przy odrobinie kombinowania:
jedna aktywacja 30pln z promocją za darmo w sieci do tego 9 aktywacji z promocją saturacyjną. Na aktywacjach saturacyjnych zakładamy limiter, a korzystamy z karty z promocją za darmo w sieci... i otrzymujemy....

Abonament 300pln miesięcznie
>> co miesiąc 2000 minut do sieci plus
>> 18000 minut do wszystkich innych sieci co daje nam średnio 750 minut miesięcznie
>> 10x telefon (np. nokia 3110) które można sprzedać za 3000zł

podsumowując za 300pln miesięcznie dzwonimy do wszystkich w plusie praktycznie bez ograniczeń a do wszystkich innych sieci mamy 750 minut, sprzedając 10 telefonów będziemy mieli lekko licząc jakieś 3000 zł za co możemy kupić praktycznie jakikolwiek telefon. Do tego mamy jeszcze 9 wolnych kart sim na których co miesiąc będzie do wykorzystania 70 minut na połączenia do wszystkich sieci (idealny prezent dla kogoś z rodziny albo dla pracownika) a jako że karty będą z limiterem to mamy pewność że nie nabiją nam większych rachunków.

pzdr
Marsu

P.S. Należy wziąść jeszcze pod uwagę że mając 10 aktywnych kart sim w sieci (pomimo tego że są to tylko 30) stajemy się poważnym klientem i przy podpisywaniu następnych aktywacji można wynegocjować dużo lepsze warunki, m.in. korzystać z promocji "Kapitalnej" jak i "optymalnej"

#324067  autor: thonka
 20 mar 2009, 14:49
a wszystkie te kombinacje bedzie mozna wywalic na smietnik, bo pewnie promocja jest na zasadzie 1:1, czyli 1 promocja saturacyjna do 1 dotychczasowego abonamentu, ani mniej ani wiecej ;)

a przy przedluzaniu kwota rachunkow jest brana pod uwage, ale kazdy abonament jest brany rowniez indywidualnie na tapete, zapobiega to naduzyciom gdy 1 abonent ma rachunki po 300zl na 1 aktywacji, a drugi tez ma rachunki po 300zl ale na 5 czy 6 aktywacjach i chce miec takie same warunki jak ten 1.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#324576  autor: greggis
 22 mar 2009, 15:51
thonka, akurat w przypadku dodatkowych ofert dla klientów posiadających wiecej SIM to liczy się ich liczba. Np. wspomniana kapitalna i optymalna dostepne są od 5 a od 10 są kolejne, jeszcze c iekawsze...

#328532  autor: manymejker
 10 kwie 2009, 13:35
Wszystko się zgadza, jest 2000minut do wszystkich sieci za darmo (zarówno na nowy numer jak i na stare telefony). Z tego co się orientuję Promocja jest ciężko dostępna w salonach, ze mną kontaktowało się biuro w Krakowie - nr telefonu 783 808 808 zczytałem ze swojej umowy :).
Pozdrawiam

M A N Y M E J K E R
 #328570  autor: Plusik
 10 kwie 2009, 17:04
... mogę się już pochwalić taką ofertą :D (miałem fart bo oferta ponoć sie kończy niedługo)
Kupując dwie aktywacje - dwie 30-tki - dostałem wsumie 2x2000 minut do wszystkich sieci czyli razem 4000 na te dwa nowe numery oraz na jeden stary, który już posiadałem na firmę :)
Do tego nawet fajne dwa telefoniki - Nokia E51 i LG KP500 Cookie...

...Jeśli ktoś chce się dowiedzieć szczegółów oferty moge przesłać te informacje, które dostałem mailem od handlowca z plusa... (PW)