Miałem -80 dBm z BTS Play ok 5 km od stacji bazowej. Stacje zakrywało ok 1 km lasu. ;]
Dopóki ostra górka nie zakryła mi stacji, dopóty nie byłem w roamingu Plusa
- Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Niedawno odpalili (nie testowo) i ładnie śmigają cztery maszty u mnie, dwie ulice dalej (koło Kościoła) Kujawska 50, znalazłem też działający koło skarbówki na 3. maja oraz koło ulicy Podjazd, ale to się zalicza do al. Niepodległości, Play "odpalił się" też na Polnej
Yagi, czy możesz dopisać już Sopot?
Pozdrawiam!

Yagi, czy możesz dopisać już Sopot?
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
Dzis ruszylo EGsm Play w Aleksandrowie Lodzkim , co ciekawe i mnie nie dziwi... sygnal z tej samej lokalizacji jest duzo lepszy niz Ery... Do dzis Era jest jedyna siecia co u mnie w miescie nadal nie ma umts ...
Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat - http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak - http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu
Widac roznice 

Gsm 900 dostępne jest w Sulechowie. Sprawdzona lokalizacja-okolice dworca PKP. Zasięg jest maksymalny 5/5 SE K810i
Dobry humor podstawą dnia.
Od niedawna jest zasiek w Stalowej Woli i w Gorzycach tez tym oddalonym od tego miasta o 21 km
Mogę potwierdzić, że we Wrześni też P4 ma zasięg E-GSM. Pewnie, tak jak w wykazie UKE, jest to sygnał z anten umieszczonych na wieży Kościoła, ul. Słupska 25. Niestety nadal w Kostrzynie Wlkp. jest tylko (z rozpadającego się komina
) UMTS'ik.

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!
EGSM to jest takie małe rozszerzenie GSM. Różnica polega na kilku MHz.
Tabela częstotliwości GSM
Tutaj masz tabelę pokazują czym rózni się EGSM. Ogólnie jest to samo co GSM.
Tabela częstotliwości GSM
Tutaj masz tabelę pokazują czym rózni się EGSM. Ogólnie jest to samo co GSM.