• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#322176  autor: user_delete10
 10 mar 2009, 16:56
Co w takim razie się opłaca bardziej, 6zł na miesiąc w MultiPopie przy licząc ok. max.100 smsach i jakby się gdzieś dzwoniło troszeczkę do swojej sieci czy zostać przy NOG przy stawkach po doładowaniu za 50zł?

#322214  autor: mb79
 10 mar 2009, 19:28
biotyt pisze:Swoją drogą chciałbym żeby Orange wprowadziło jakiś sygnał przed każdym połączeniem gdy dzwoni się wewnątrz sieci. Numerów telefonów przeniesionych z innych sieci jest coraz więcej. Użytkownik powinien wiedzieć przed połączeniem ile będzie ono kosztować tym bardziej, że Orange promuje tylko ruch wewnątrz sieci. Wystarczyłby szybki komunikat "Połączenie w sieci Orange" lub chociaż charakterystyczna melodyjka na podobnej zasadzie jak w POPzonie.
Zgadzam się z przedmówcą. Dzisiaj naciąłem się na to że mając na koncie promocyjnym ponad 50zł zadzwoniłem do kolegi który od dawna ma telefon w Orange i numer 501... i po kilku minutach rozmowy dostałem sms z kosztem rozmowy :(
Niestety po początku numeru pod jaki dzwonimy nie można określić jaka to aktualnie sieć.

Poprzednie telefony: Bosch 509, Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6610, Nokia 6030, Nokia 6220 Classic, Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson Elm, Samsung Galaxy S4 LTE, Samsung Galaxy J5 2016

#323399  autor: konrad
 16 mar 2009, 22:49
to ja dodam, ze majac MPOp i srodki promocyjne, polaczenia glosowe do Orange sa rozliczane z konta promocyjnego ;/ troche to chore ... z konta leci po 65gr a tu czeka pakiet po 20 gr... zenua

#323435  autor: biotyt
 17 mar 2009, 10:16
konrad, rozumiem, że teraz konto promocyjne wykorzystywane jest przed pakietem MultiPOP? Kiedyś pakiet miał pierwszeństwo... Rzeczywiście nie bardzo bo konto promocyjne może mieć dłuższy termin ważności niż pakiet MultiPOP.

biotyt

#323463  autor: jablo
 17 mar 2009, 12:45
biotyt pisze:konrad, rozumiem, że teraz konto promocyjne wykorzystywane jest przed pakietem MultiPOP? Kiedyś pakiet miał pierwszeństwo... Rzeczywiście nie bardzo bo konto promocyjne może mieć dłuższy termin ważności niż pakiet MultiPOP.
I w dalszym ciągu pakiet ma pierwszeństwo przez środkami z konta promocyjnego.
to ja dodam, ze majac MPOp i srodki promocyjne, polaczenia glosowe do Orange sa rozliczane z konta promocyjnego ;/ troche to chore ... z konta leci po 65gr a tu czeka pakiet po 20 gr... zenua
Sprawdz lepiej czy numer na który dzwonisz w dalszym ciągu jest numerem Orange. Jezeli jest, zadzwon do BOKu i zgłoś nieprawidłowa taryfikację.

#325012  autor: lukasz8881
 23 mar 2009, 21:30
jeszcze troche i wszyscy od nich uciekną do play (ewentualnie simplus bo już ma nową oferte) a pomarancza czeka i czeka

#325215  autor: user_delete10
 24 mar 2009, 19:18
Na chłopski rozum co do Play... Ile można inwestować, dokładać do interesu, robić nieopłacalnie niskie promocje dla siebie i się trzymać? A i tak nie mają szans nawet w 30% porównać się z wielką trójką co do ilości klientów w ciągu najbliższych lat. Jak nie splajtują to ich kupi ktoś z trójki. Kopią dołek i chwilowo są bezkonkurencyjni jeśli chodzi o ceny. Ich marketingowcy nie znają granic się przejadą...

#369439  autor: ggmarszal
 12 lis 2009, 20:21
Jak wykupię POPzona to smsy, mmsy i połączenia są liczone według promocyjnych stawek tylko do ludzi z Orange POP czy z Nowym Orange Go też? Bo się już pogubiłem... :?

#369447  autor: aizo
 12 lis 2009, 20:41
ggmarszal pisze:Jak wykupię POPzona to smsy, mmsy i połączenia są liczone według promocyjnych stawek tylko do ludzi z Orange POP czy z Nowym Orange Go też? Bo się już pogubiłem... :?
Tylko do PoP-a

Do wszystkich to możesz wykupić MulitPop
(za 6zł 30min zamiennych na 600sms lub 120mms do orange )

Pakiety przejrzyj sobie na https://www.orange.pl
Zaloguj sie na swoje konto(ze swojego numeru) Wejdz w Orange onlnie i uługi

Tam masz wymienione wszystkie pakiety wybierz ten dla Siebie

Połączenie nie może być zrealizowane.

#371351  autor: tetris
 23 lis 2009, 14:06
albo na populacja.pl to samo co na stronie orange.

Główna -> aktywuj taniej -> "konkretny pakiet"