• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #323119  autor: Justynkainfo
 15 mar 2009, 16:54
witam.
mam problem z odtwarzaczem mp3 w tym telefonie. ogolnie chodzi o to, ze gdy na niego wchodze tel. sam sie jakby resetuje (wylacza i wlacza na nowo nie proszac o pin).
czy ktos mial juz taki problem? dlaczego tak sie dzieje? co mam z tym zrobic?
dodam jeszcze, ze po zresetowaniu czesto telefon nie wykrywa karty pamieci, ktora jest wlozona na 100%.

#323120  autor: kowcio
 15 mar 2009, 17:03
Justynkainfo, spróbuj przekopiować wszystkie pliki na komputer, później z pozycji telefonu zrób format karty pamięci, następnie przekopiuj tylko jedną piosenkę i sprawdź czy działa ;) Jeśli tak to przerzuć pozostałe pliki na komórkę.
Jeśli problem będzie występować nadal, przejdź się do serwisu i oddaj telefon na gwarancję- oni wgrają od nowa oprogramowanie do telefonu.

#323148  autor: shaggy
 15 mar 2009, 19:47
Ja miałem taki problem w LG Ku990 kiedy wchodziłem w muzykę przez folder "Moje pliki", a wchodząc w muzykę przez odtwarzacz wszystko było ok. A spróbuje też przywrócić ustawienia fabryczne, LG ma taką funkcję jak SE że czyści wszystko w pamięci wewnętrznej więc może pomoże.

#323152  autor: Justynkainfo
 15 mar 2009, 20:45
Pamiec wewnetrzna juz czyscilam. Teraz pobawie sie formatowaniem karty, tak jak tam mowil kowcio.
Dzieki za szybka odpowiedz :P Dam pozniej znac jak poszlo.

[ Dodano: 2009-03-15, 21:35 ]
Sformatowalam i musze przyznac, ze chyba zadzialalalo :)
Ciekawe na jak dlugoo :)
No nic, najwazniejsze, ze dziala. Dlatego dziekuje bardzo! :*

#323161  autor: paw_el
 15 mar 2009, 21:41
A ja mam inny problem z LG KC550. Pomimo tego, że jest włączony tryb "Dzwonek i wibracje" kiedy ktoś do mnie dzwoni, dostaje sms'a albo włacza sie budzik sa tylko wibracje. Wszedłem do plików, chciałem otworzyć dowolny plik .mp3 a tutaj oto taki komunikat "Nieobsługiwany format". Co jest nie tak?! Wszystko grało i działało...

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam !

#323162  autor: Justynkainfo
 15 mar 2009, 22:07
ooo... takiego problemu nigdy nie mialam :O
nie mam pojecia co z tym zrobic... Moze przywroc ustawienia fabryczne. I wszystko na nowo poustawiaj... Powinno zadzialac :)

#323594  autor: paw_el
 17 mar 2009, 22:07
Zrobiłem reset ustawień, ale pomimo tego dalej jest widoczny taki komunikat ...

#323644  autor: vinc
 18 mar 2009, 07:38
paw_el mp3 masz na karcie pamięci? Jak tak zrób tak jak wyżej napisał kowcio, czyli skopiuj zawartość karty pamięci i zrób format karty pamięci. Jeśli to nie pomoże wina leży po stronie softu i lepiej sam nic nie rób bo stracisz gwarancję. Wobec tego pozostaje serwis :?

Obrazek

#323648  autor: paw_el
 18 mar 2009, 08:36
Niektóre MP3 są na telefonie i też nie grają, pozostałe są na karcie... Prawdpodobnie przez siec Era wysle go do serwisu ...