• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #322352  autor: dumbo89
 11 mar 2009, 16:39
Witam,
chciałbym wszystkich ostrzec przed ściąganiem czegokolwiek z wapster.pl. Wczoraj ściągnałem film który miał kosztować mnie 4,88 zł a z konta zabrało mi aż 28 zł ! Na dodatek dostaję jakieś katalogi które w ogóle mnie nie interesują. Po ściągnieciu filmu przez jakiś czas łączyło się z internetem i żarło kasę. Takie sprawy powinno się zgłaszać na policję ale tego nie zrobię, bo 28 zł to nie majątek.

Obrazek
Obrazek

Siemens C60>>>Sagem my501x>>>Benq-Siemens EF81>>>LG KF750 Secret

#322358  autor: davvid
 11 mar 2009, 16:50
Oj współczuje, ale kto jeszcze z tego korzysta? Może jest tam podany jakiś e-mail do załatwiania jakichś technicznych spraw. Można spróbować napisać do nich, chodź myślę ze to nic nie da :/

#322371  autor: elrond
 11 mar 2009, 17:33
Była już dyskusja na podobny temat tutaj na forum. Wniosek jest jeden - nie opłaca sie korzystać z takich serwisów. W internecie jest masa darmowych dodatków na telefony, filmy można samemy w bardzo prostu sposób przerabiac i uzyskać dużo lepszą jakość. Wiadomo, że do usług firm typu Wapster dochodzi transfer danych, który bez pakietu intenretowego nie ma najmniejszego sensu. I jeszcze jedna sprawa - reklamy. W regulaminach tych serwisów są drobnym druczkiem pisane informacje, że kupując cokolwiek, zgadzasz się na reklamy. Więc w dziale technicznym raczej nic nie załatwisz - oni sa obstawieni regulamiem.