• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #322327  autor: exdany
 11 mar 2009, 13:51
Hej Witam wszystkich...

Jestem w orange juz 4 lata ,a mój aktualny plan taryfowy to wszyscy i na wszystko 25zl i 15 zl za jeden wybrany numer. Razem 40 zł miesięcznie . Czy mogę przystąpić do programu profit ? Wiem że coś pisze iż trzeba mieć rachunki za ostatnie 3 miesiące ~200zł ale moja znajoma nie płaci tyle a jest w tym programie. Więc o co chodzi ?

I jeszcze jedno , pytanie w sprawie przedłużenia umowy będę mógł to zrobić za miesiąc czy będę mógł liczyć na obniżke ceny telefonu jeśli zwiększe abo do 55 zł i np. wezmę umowe na 3 lata ? Ile mogłaby wynosić taka obniżka ? np. telefonu samsung L870

#322329  autor: marcinb
 11 mar 2009, 14:02
Ja tez nie miałem 200 zł za 3 ostatnie miesiące i zaakceptowali moje zgłoszenie. Na Twoim miejscu wypełnił bym formularz i wysłał. Powinni Cię zapisać. ;-)

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#322337  autor: vinc
 11 mar 2009, 15:10
exdany pisze:I jeszcze jedno , pytanie w sprawie przedłużenia umowy będę mógł to zrobić za miesiąc czy będę mógł liczyć na obniżke ceny telefonu jeśli zwiększe abo do 55 zł i np. wezmę umowe na 3 lata ? Ile mogłaby wynosić taka obniżka ? np. telefonu samsung L870
Odnośnie przedłużenie umowy jest specjalny temat KLIK

Obrazek

#322394  autor: kowcio
 11 mar 2009, 18:47
marcinb pisze:Jestem w orange juz 4 lata ,a mój aktualny plan taryfowy to wszyscy i na wszystko 25zl i 15 zl za jeden wybrany numer. Razem 40 zł miesięcznie . Czy mogę przystąpić do programu profit ? Wiem że coś pisze iż trzeba mieć rachunki za ostatnie 3 miesiące ~200zł ale moja znajoma nie płaci tyle a jest w tym programie. Więc o co chodzi ?
Nie wiem jak jest z abo, ale na kartę wystarczy być tylko 2 lata w Orange i można przystąpić do programu, nieważne za ile ładujesz itd. Albo w ciągu 3 miesięcy 120 PLN, ale to mówię o ofercie pre-paid ;)

#322459  autor: exdany
 11 mar 2009, 21:58
ok dzięki za odpowiedzi , ide za radą i przesłąłem formularz narazie dostałem esa iż poszedł do weryfikacji ^^ obadamy co i jak :)