Jeszcze się w tym wątku nie wypowiadałem więc dorzuce swoje ~33gr (bo tyle mniej więcej kosztuje mnie minuta do wszystkich sieci - wiecie bonusy, podwójne doładowania i tego typu historie

)
W każdym razie co mogę powiedzieć o nowej ofercie PLAY - jestem pod duuużym wrażeniem, jak chyba większość zorientowanych w temacie
Mam nadzieję, że będzie to przyczynek do obniżek u konkurencji. Jeśli mam zgadywać to coś czuję że pierwszy będzie Orange i w swych pre-paidach wygarnie z jakimś podwójnym doładowaniem do wszystkich sieci (sam w to nie wierzę, ale chyba konkurencja nie ma wyjścia

)
W zasadzie by ugasić ten pożar pozostali operatorzy musieliby zaoferować już nie x2 ale potrójne doładowanie
Wracając do PLAY, to natychmiast po pojawieniu się informacji na stronie głównej telepolis, wysłałem linka z tą sensacją do kilkunastu osób i już wiem na pewno, że kilka z nich skorzysta z oferty
Sam również przeniósłbym nr do PLAY FRESH'a ale jak wspomniałem na początku mam załadowane konto na full, więc nie bardzo uśmiecha mi się tracić z niego wszystkie środki.
I tak mam jeszcze dobrze w porównaniu z FRESHEM więc w brodę sobie nie pluję, jak niektórzy użytkownicy różnych umów na krótszych (12, 24 m-ce) i dłuższych (36 m-ce, ło matko

) smyczach. I wsio po to by zdobyć słuchawkę taniej o 100-200zł niż w wolnej sprzedaży
Nic tylko współczuć.
PLAY'owie gratuluję, w tej chwili jest to jak dla mnie telekomunikacyjna wiadomość 2009 roku
[center]

[/center]
Już widzę co się dzieje w szeregach konkurencji:
A może się mylę i nie będziemy musieli długo czekać na kontrofensywę wielkiej trójcy?