• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#319538  autor: yanek
 24 lut 2009, 22:12
infor7 pisze:Heyah... ( wie ktoś czy jak niedoładuje to przepada kasa? )
Nie przepada.

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#319622  autor: Pb
 25 lut 2009, 15:12
1.w Heyah nic nie przepada
2.skąd wiadomo, że Mobilking ma upaść?

#319630  autor: Sławek
 25 lut 2009, 16:16
biotyt pisze:tuBiedronka to taki produkt ze znaczkiem "Wyprodukowano dla Biedronka", który przygotowało PTC (czyli Era) dla Biedronki.
Nie PTC czyli Era, tylko PTC operator Ery, tudziez PTC, do ktorego nalezy marka Era. Roznica nie bez znaczenia.

Biedronke odradzam od razu z 3 powodow:
-zeruje na niewiedzy i naiwnosci ludzkiej (15-sek. naliczanie i ograniczony czas dla ceny 33gr/min)
-marka jeszcze bardziej denna i "przypalowa", niz Sami Swoi
-doladowac mozna tylko w sklepie Biedronka

Jesli nie ma dla Ciebie znaczenia siec (A skoro rozwazasz tuBierdronke, to zakladam, ze tak wlasnie jest) i masz dosc pakieciarstwa to polecam ktorys z abonamentow w Play. Nie wiem ile chcesz przeznaczyc na telefon, ale w abonamencie 50zl dostaniesz minute tansza, niz w tuBiedronka, a dodatkowo bedziesz mial telefon :)

#320955  autor: Bartosz0013
 03 mar 2009, 17:56
TuBiedronka to wkońcu oferta skierowana do ludzi, którzy robią zakupy w biedronce, czyli chodzi o wieś :P

Rolnik nie czyta regulaminów, piszą 33gr to mysli że jest to prawda. Ja myśle, ze tubiedronka może się rozwinąć, dzięki takim ludziom :P

A ja czekam na nowego Play'a na kartę :)

#320960  autor: Pb
 03 mar 2009, 18:13
Bartosz0013 pisze:TuBiedronka to wkońcu oferta skierowana do ludzi, którzy robią zakupy w biedronce, czyli chodzi o wieś :P

Rolnik nie czyta regulaminów, piszą 33gr to mysli że jest to prawda. Ja myśle, ze tubiedronka może się rozwinąć, dzięki takim ludziom :P

A ja czekam na nowego Play'a na kartę :)
:roll: :smt005 :?
Nie skomentuję.

Pytanie: jako, że 30.06 czeka Mnie podwyżka cen [i tak sporo zaoszczędzę 8)] to powtarzam pytanie- czy to prawda, że Mobilking szykuje się do zwinięcia interesu i skąd to wiadomo i jeszcze jedno- czy doładowanie 10 zł w tej sieci jest dostępne tylko z bankomatu, czy też i w sklepie?
Na odpowiedzi czekam do 30.06 :smt005 .

#320963  autor: yanek
 03 mar 2009, 18:32
iaro pisze:Mobilking szykuje się do zwinięcia interesu i skąd to wiadomo i jeszcze jedno- czy doładowanie 10 zł w tej sieci jest dostępne tylko z bankomatu, czy też i w sklepie?
Za 10PLN spokojnie można wydrukiem z maszyny doładować. Zdrapki podobno też są, ale nigdy na oczy nie widziałem ;-)

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#321270  autor: Bartosz0013
 05 mar 2009, 17:28
Eee tam, ja proponuję nową ofertę Play - Fresh.
1-sek naliczanie, 29gr do wszystkich, sms 9gr.
2 min przychodzace = 1 wychodzaca do kazdej sieci.

Doładowanie przedłuża ważność konta o rok (poł wychodzące) :D:D

Same zalety.. :P
oferta wchodzi 16 marca;]

#321281  autor: Pb
 05 mar 2009, 18:52
Bartosz0013 pisze:Eee tam, ja proponuję nową ofertę Play - Fresh.

Doładowanie przedłuża ważność konta o rok (poł wychodzące) :D:D

Jaka kwota będzie przedłużała o rok?

#321282  autor: kowcio
 05 mar 2009, 18:54
iaro pisze:Bartosz0013 napisał/a:
Eee tam, ja proponuję nową ofertę Play - Fresh.

Doładowanie przedłuża ważność konta o rok (poł wychodzące) :D :D

Jaka kwota będzie przedłużała o rok?
Każda...