Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
albo cos przekrecilas, albo pozdrow tego specaHerrBata pisze:mam włożyć sima do jakiegoś czegoś, ap otem do czytnika kart pamięci...
Ciekawe jakim cudem...HerrBata pisze:W takim razie tym pośrednim czymś miała być chyba ta karta pamięci...
nie ma takiej mozliwosci...HerrBata pisze:W takim razie tym pośrednim czymś miała być chyba ta karta pamięci..
modem huawei e160 w promocji play kosztuje 129zl + koszt ew. simlocka (ok. 75-80zl; 15euro). w zestawie jest karta startowa z 1gb do wykorzystania przez 14 dni.HerrBata pisze:Lepsze to niż kupowanie modemu.
Praktycznie najtańszy jaki znalazłam na Allegro to ten: http://allegro.pl/item565...range_play.html
"Drobne" 298 zł.
samemu w domu, bez oplacenia loginu do specjalnej aplikacji nie da sie zdjac tej blokady probowalem kilka razy metoda szczytywania firmware'u jak z e220 i nic.Btk_Tomas pisze:Przecież taki modem można kupić w Play za nieco ponad 100 zł i samodzielnie zdjąć sim-locka.
APN: heyah.plJak to jest z Heyah w modemie USB,jaki ustawić APN i numer dostępowy?
Nie bo masz wbudowany modem w laptopie.Marcin1108 pisze:Aha a jak mam wejście w laptopie na kartę sim 3g to też potrzebuje modem?
Gniazdo na karte sim nie oznacza ze modem jest wbudowany. Bardzo duzo laptopow ma gniazdo na karte oraz anteny za matryca, ale samego modulu WWAN nie maja.mariusz9a pisze:Nie bo masz wbudowany modem w laptopie.Marcin1108 pisze:Aha a jak mam wejście w laptopie na kartę sim 3g to też potrzebuje modem?