• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 35
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 35

#321214  autor: biotyt
 05 mar 2009, 12:11
paradoksalny pisze:Jeżeli mam mixa to czy także mogę przejść do fresh?
Nie sądzę. Obowiązuje Ciebie umowa na warunkach na jakich ją podpisałeś. Jeśli już będzie migracja to tylko z dobrej woli Play, ale na pewno w tym nowym Fresh Mix pozostawią takie same terminy na wychodzące jak w obecnym mixie.

biotyt

#321219  autor: Vieslav
 05 mar 2009, 12:58
Może i tanio, ale gdzie bonus za odebrane? Jak ktoś dużo odbiera połączeń to lepiej pozostać przy starej karcie.

#321221  autor: Jedrker
 05 mar 2009, 13:15
Mulder pisze:Może i tanio, ale gdzie bonus za odebrane?
Przecież usługa 2 za 1 nadal pozostanie ;P
Ino opłata wynosić będzie 3 zeta miesięcznie

#321223  autor: mikage1
 05 mar 2009, 13:46
według prezentacji play 3PLN/na okres ważności połączeń wychodzacych (aktywne, tak długo, jak długo będą aktywne połaczenia wychodzące)

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#321238  autor: tomko111
 05 mar 2009, 14:48
Oferta rewolucyjna. Naprawdę żal mi tych, którzy muszą płacić w Orange 65 gr za minutę i mogą się cieszyć tylko pakietem 500 SMSów za 5zł, w Playu praktycznie doładowując konto za 30zł otrzymujemy darmowe SMSy do wszystkich sieci (3000 SMSów na miesiąc, to aż 100 SMSów dziennie), a rozmowy w ramach doładowania. Rewolucja...

#321246  autor: user_delete48
 05 mar 2009, 15:09
Jestem w pomarańczy w abonie i za esa poza sieć płace 20 groszy. Składam hołd i oddaję szacunek Playowi - jesteś wielki. Nigdy więcej pomarańczy (jeszcze tylko 23 miesiące :))

#321256  autor: mart
 05 mar 2009, 15:52
poniżej macie oficjany argumenter i FAQ dla PLAY FRESH spakowane 2 pliki i wrzucone na megaupload

PLAY FRESH

#321257  autor: Btk_Tomas
 05 mar 2009, 16:12
drwlodson pisze:jeszcze tylko 23 miesiące :) )
Tylko współczuć :? :? :?

#321267  autor: michal1984
 05 mar 2009, 17:23
Powiem, że oferta rewelacyjna, chyba czas po ponad 8 latach przejść z orange, ludzie coraz bardziej rozrzuceni po sieciach i 20 gr do sieci i bonusy coraz mniej dają, a poza sieć 60 i 75 gr wygląda jak żart przy obecnej ofercie play.
Numer abonamentowy play niedługo też się kończy umowa i raczej nie zdecyduję się na replay tylko na kartę.

#321268  autor: Antichrist
 05 mar 2009, 17:25
Mimo iż oferta abonamentowa na urodziny nie powala na kolana. Ba, jest nawet gorsza, niż kilka dni temu, to oferta prepaid miażdży konkurencję. Cóż, w pracy będzie teraz ciężej się bronić przed argumentacją klientów, że Play ma lepszą ofertę. ;) Oby było w Play więcej takich trzęsień ziemi, jak to, które mamy dzięki ofercie fresh.

']['€AM€LiT€ Proud Member
[scroll]The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here ![/scroll]

#321274  autor: widex
 05 mar 2009, 18:06
Szkoda tylko, ze 25% osób używa telefonów UMTS a reszta używa padła w prepaid play. Doczekałbym się atrakcyjnego pakietu na Internet.

Z ofertą zapoznałem się dziś i po dłuższym przemyśleniu nie potrafię znaleźć w niej większych wad. Jest naprawdę dostosowana do mnie ;]

Obecnie zarejestruje numer Plusa i zastanowię się nad przeniesieniem, ale o jeszcze muszę dobrze rozważyć.

#321287  autor: Spioszek
 05 mar 2009, 19:31
Ja mam telefon z UMTS :), jeszcze niech tylko obniżą ceny połączeń na Internet i idealna oferta:)

#321297  autor: yanek
 05 mar 2009, 20:14
Powiem szczerze, że nie spodziewałem się aż takiej oferty.
No ale cóż, w końcu pozbędę się konieczności noszenia ze sobą dwóch telefonów.
W taktaku trzyma mnie jedynie pakiet lojalnościowy, gdyż dużo dzwonię na stacjonarne, aż tu dzisiaj Play mnie powalił 100 minut do Play i na stacjonarne na 30 dni za 5 zł, jak dla mnie rewelacja.
No i bez żadnego pamiętania o pakietach 29gr/min, wprawdzie w starej play karcie wychodzi mi trochę taniej, ale cóż odbiję sobie stacjonarkami i lżejsza kieszenią :-D

Doładowania będą premiowane pakietem SMS-ów do wszystkich sieci:
Szkoda, że nie pakietem minut :-D Mogli dać za doładowanie 5zł -> 5min, 10zł -> 10min itd, no ale nie można mieć wszystkiego :-D Ja z tych 200 darmowych sms co miesiąc zużywam ok 30, wysyłanych i tak baaaardzo na siłę, jakoś smsy mnie nie kręcą.

Pozostaje mi teraz tylko wydzwonić kasę z podwójnego doładowania i bajbaj ero... chyba, że w tym czasie coś się ruszy w TT, bo NTT to kicha totalna.

[ Dodano: 2009-03-05, 20:37 ]
Btw, zauważcie, jaki skomplikowany (w porównaniu do *107# ;-)) będzie kod do migracji ze starych taryf do Fresha:
Możliwa będzie bezpłatna migracja do nowej oferty za pomocą kodu USSD - *111*33*1#.

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#321307  autor: widex
 05 mar 2009, 20:56
Pozostaje mi teraz tylko wydzwonić kasę z podwójnego doładowania i bajbaj ero... chyba, że w tym czasie coś się ruszy w TT, bo NTT to kicha totalna.
Uwierz mi, że nie ruszy się...
yanek pisze:Ja z tych 200 darmowych sms co miesiąc zużywam ok 30, wysyłanych i tak baaaardzo na siłę, jakoś smsy mnie nie kręcą.
ale osoby narzekające na brak pakietu SMS 200\1000 z pewnością nie będą narzekać.
osoba, która coś powie złego na tą ofertę po prostu zazdrości. Jest super.

#321309  autor: kowcio
 05 mar 2009, 20:59
widex pisze:Cytat:

No własnie. Co komu jeszcze nie pasuje? Ale to powtarza się jak nie wiem w czym... Co wyjdzie jakaś osoba zawsze znajdzie się .... jedna osoba, której coś nie podpasuje. Gorzej jest uzasadnić swoją wypowiedź...

#321312  autor: Worczynski
 05 mar 2009, 21:18
A moim zdaniem to niewiele zmieni. Ludzie, którzy podpisali umowy z trójcą to są w większości zadowoleni, bo jak ktoś wybiera abonament i cyrograf to liczy trzy razy i musi mu się to opłacać. Owszem, ludzie kupią karte play'a, ale bez rewelacji, nie będzie ich to wiązało do sieci. Kupią karte 50 na rok i jeśli odczują potrzebę to wyjmą ją z niebytu, wsadzą do telefonu i porozmawiają, ale to nie będzie główna ich oferta. Kart będzie dużo, ale ruch nie będzie rewelacyjny. Ale niech się dzieje co chce, sam kupię sobie taką kartę, bo jak raz na rok zadzwonię do innej sieci, to mi się opłaci:)

Jazz do łez:)

#321316  autor: widex
 05 mar 2009, 21:39
Worczynski pisze:Ludzie, którzy podpisali umowy z trójcą to są w większości zadowoleni, bo jak ktoś wybiera abonament i cyrograf to liczy trzy razy i musi mu się to opłacać
Nie znam osoby z mojego otoczenia (oprócz kilku), które biorą z głową abonament ;]
Worczynski pisze:Kupią karte 50 na rok i jeśli odczują potrzebę to wyjmą ją z niebytu, wsadzą do telefonu i porozmawiają, ale to nie będzie główna ich oferta
Nie mam zwyczaju tak robić, ponieważ wolę mieć jedną kartę SIM a porządnie. Nie stać mnie na utrzymywanie dwóch numerów. Wiem, ktoś napisze zaraz, że 365 dni wychodzące. Chciałbym wykorzystać wszystkie możliwości łącznie z sms-ami za doładowanie.

#321318  autor: yanek
 05 mar 2009, 21:46
Worczynski pisze:A moim zdaniem to niewiele zmieni. Ludzie, którzy podpisali umowy z trójcą to są w większości zadowoleni
Z tym się poniekąd zgodzę, choć to ich zadowolenie wynika w większości przypadków z niewiedzy na temat innych ofert.
Worczynski pisze:bo jak ktoś wybiera abonament i cyrograf to liczy trzy razy i musi mu się to opłacać.
Moim skromnym zdaniem, nie jest to dokładnie tak... Multum ludzi związało się abonamentami tylko i wyłącznie ze względu na możliwość zakupu telefonu za 1zł, nie znając nawet ofert wszystkich operatorów, a o liczeniu trzy razy czy im się to opłaca, czy nie, nawet nie wspomnę.
kowcio pisze:
widex pisze:Cytat:

No własnie. Co komu jeszcze nie pasuje? Ale to powtarza się jak nie wiem w czym... Co wyjdzie jakaś osoba zawsze znajdzie się .... jedna osoba, której coś nie podpasuje. Gorzej jest uzasadnić swoją wypowiedź...
A czy ja napisałem, że mi coś nie pasuje?

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#321320  autor: Worczynski
 05 mar 2009, 21:54
Oj, niestety zbyt pochopnie uznałem, że jak ludzie wydają pieniądze to myślą w jaki sposób:) A poza tym radziłbym się uspokoić wszystkim, którzy uważają, że play wykolei trójce, że każdy kto powie złe słowo o ofercie Play jest kretynem do kwadratu. Panowie i Panie, każdy ma swój profil korzystania z telefonu i nie dla każdego ta oferta jest tak rewelacyjna. Bo mnie już oczy bolą, jak się ludzie zabijają za tą ofertę Play, albo jeden drugiego gnoi. No sorry, ale poziom trzeba trzymać. A poczekam co zaproponują w cyrografie, może będzie się jeszcze bardziej opłacać:) A gratuluje Play karty, ale na razie dziękuje, postoje:) A co do argumentu o zazdrości, nie śmieszcie mnie, czego ludzie mają zazdrościć tym w Play? Poza tym co ma zazdrość do oferty operatora? Ludzie, nie obniżajmy poziomu tego forum do dyskusji pod newsem dnia. Tam można walić takie miny, tu już nie wypada.

Jazz do łez:)

#321324  autor: Spiite
 05 mar 2009, 22:06
"Poczekam, popatrze, nie cofnę kijem Wisły.." tak jak w piosence Elektrycznych gitar "Killer". Też bardzo podoba mi się ta oferta ale wstrzymam się ze zmianą sieci do 16marca i przeczytania regulaminów. Na dzień dzisiejszy najlepsza oferta na kartę według mnie i mojego profilu korzystania z prepaid.
  • Strona 6 z 35
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 35
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6