• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #31767  autor: Irek
 24 lis 2005, 10:37
Co to się wczoraj wyprawiało w POPie przechodzi wszelkie granice. O godzinie 22:30 zamówiłem sobie ostatnie pakiety sms po 1 grosz. Niestety dziewieć złotych z konta znikło, a 900 smsów jak nie było tak nie ma. Jestem tym faktem wzburzony. Wysłałem maila bo BOKu. Jeszcze nie ma żadnej odpowiedzi. Zobaczymy jak będzie ich reakcja!

"And one more thing..."
 #31769  autor: flus
 24 lis 2005, 12:48
jesito pisze:Co to się wczoraj wyprawiało w POPie przechodzi wszelkie granice. O godzinie 22:30 zamówiłem sobie ostatnie pakiety sms po 1 grosz. Niestety dziewieć złotych z konta znikło, a 900 smsów jak nie było tak nie ma. Jestem tym faktem wzburzony. Wysłałem maila bo BOKu. Jeszcze nie ma żadnej odpowiedzi. Zobaczymy jak będzie ich reakcja!
ja rowniez wczoraj aktywowalem pakiety kasa znikla a pakietow niema ale dzwonilem do BOKu i mowili ze wczoraj ludzie to sie rzucili na wykupywanie pakietow i moga byc opoznienia w aktywacji do 24 godzin, wiec trzeba czekac :p

[ Dodano: 2005-11-24 13:58 ]
No juz mi aktywowalo ale nie przyszlo potwiedzenie, o dziwo waznosc mam nie do 23 grudnia a do 25 hehe :D

#31778  autor: Irek
 24 lis 2005, 14:24
Ja cały czas czekam, tak się wściekłem, że wrzyciełem karte do szafy. Na maila jak nie odpisali tak nie odpisali. Poczekam jeszcze troche!

"And one more thing..."

#31779  autor: D@rio
 24 lis 2005, 14:24
Ja mysle ze powinniscie reklamowac takie jaja i tyle :) choc jakos nie chce mi sie wierzyc ze to nie jest nie zamierzone dzialanie ze strony PTK Centertel :D ;) ....bo to poprostu jaja to co sie wczoraj stalo z tymi pakietami u wielu osob ;)

Orange - zlodziejska siec! ;) (i niech mi nikt nie mowi ze to byly przyczyny problemow technicznych :) bo nie uwierze, te spiewke juz znam ;) )

#31781  autor: Irek
 24 lis 2005, 14:28
To ciekawe ile ludzi musiało się rzucić na te smsy po jeden grosz. Ja dużo pisze smsów więc bym je wykorzystał, ale połowa pewnie tego nie będzie w stanie zrobić! Ps. Miarka się przebiera, jak czegoś nie wymyślą to się wynoszę z tej sieci, wyrzuce i POPa i MIX'a.

"And one more thing..."

#31786  autor: kalin
 24 lis 2005, 14:58
Jak juz pisalem wczesniej z zamowionych 400 smsow przyszlo 99 :roll: Niespodziewalem sie po tej sieci takiego fatalnego przygotowania.Kazdy z pracujacych tam powinien domyslic sie ze ostatniego dnia promocji ludzie beda masowo wykupywac pakiety.No ale coz poczekam dalej zobacze co z tego bedzie..

P.S. Wlasnie wylaczylem i wlaczylem telefon.Liczba zamowionych smsow juz sie zgadza :-D

#31790  autor: D@rio
 24 lis 2005, 15:25
jesito pisze:To ciekawe ile ludzi musiało się rzucić na te smsy po jeden grosz. Ja dużo pisze smsów więc bym je wykorzystał, ale połowa pewnie tego nie będzie w stanie zrobić! Ps. Miarka się przebiera, jak czegoś nie wymyślą to się wynoszę z tej sieci, wyrzuce i POPa i MIX'a.
Napewno duzo :) jak widzisz nie tylko Ty masz taki problem ;) Juz kiedys pisalem ze uzytkownik pre-paid sie dla tej firmy nie liczy. Oni najbardziej "dopieszczaja" biznes, przynajmniej kiedys tak robili, bo patrzac na obecny cennik dla biznesu to zaczynam watpic :)
pozatym...
Juz teraz wiesz dlaczego ja od poczatku tak narzekalem na IDEE odkad Ty jeszcze byles jej fanem i zadowolonym uzytkownikiem ;) W PlusGSM o takich jajach nie ma mowy, w Erze zreszta zreszta tez ;) Zmien siec, naprawde Ci dobrze radze :) Szkoda Twoich nerwow ;) Zobacz jakie teraz fajne promocje w Erze :lol: ;)

#31812  autor: Irek
 24 lis 2005, 18:25
D@rio Powiem Ci tak już wszystko jest ok. Konto zostało uzupełnione o 900 smsów. Ale, że użytkownika prepaid mają gdzieś to jest w sumie prada. Bardziej dba się o postpaidowców, jesli oczywiście płacą rachunki. Ja używam POPa tylko od czasu do czasu jak jakaś promocja wyskoczy. Pewnie większość z nas ma po trzy cztery kary. No i dlatego liczba abonentów jest taka duża!

"And one more thing..."

#31830  autor: D@rio
 24 lis 2005, 19:32
jesito pisze:D@rio Powiem Ci tak już wszystko jest ok. Konto zostało uzupełnione o 900 smsów. Ale, że użytkownika prepaid mają gdzieś to jest w sumie prada. Bardziej dba się o postpaidowców, jesli oczywiście płacą rachunki. Ja używam POPa tylko od czasu do czasu jak jakaś promocja wyskoczy. Pewnie większość z nas ma po trzy cztery kary. No i dlatego liczba abonentów jest taka duża!
Aha. To dobrze :) Ciekawe czy kazdemu uzupelnili te konto ;) a tak swoja droga to masz racje z tymi kartami...sam mam dwa POPy :D ;) (jeden juz powinien zostac jakies 1,5 roku temu wylaczony :D ) ;) Natomiast no coz....dobrze ze Ci doladowali natomiast nie dobrze ze podwyzszyli ceny. Czyzby nastawal czas podwyzek? ....hmmmmm ;) dobry temat na kolejny felieton na Telepolis.pl :D ;)

Pzdr.

#31851  autor: Th0mas
 24 lis 2005, 21:35
A ja się kurde pomyliłem. Chciałem sprawdzić stan pakietu i wysłałem smsa zamiast na numer sprawdzania, to zamawiania i mi 6zł zeżarło :/

#31917  autor: mation
 25 lis 2005, 19:09
Ale ludzie nie oburzać sie.
Jest nowa cudowna promocja w popie.
Smsy po 6gr.
Dostaliscie juz esy z ta informacja??

#31975  autor: kalin
 26 lis 2005, 12:50
Wczesniej:

Karta za 5 zl=500smsow.

Teraz:

Karta za 5 zl=25 smsow.

Wiem ze to i tak bardzo tanio ale roznica jest dosc duza...Przynajmniej dla mnie trudno bedzie przerzucic sie na te pakiety za 6 zl :x

#31980  autor: adamos
 26 lis 2005, 13:31
Ja też miałem z tym problemy ale pakiety doszły bez potwierdzeń
zastanawiam sie czy któryś z operatorów nie ma gdzieś swoich prepaidowców :D

#32017  autor: D@rio
 26 lis 2005, 15:59
adamos pisze:Ja też miałem z tym problemy ale pakiety doszły bez potwierdzeń
zastanawiam sie czy któryś z operatorów nie ma gdzieś swoich prepaidowców :D
"zastanawiam sie czy któryś z operatorów nie ma gdzieś swoich prepaidowców :D " ...nie rozumiem. Mozesz rozjasnic co chciales powiedziec? :-)

#32035  autor: adamos
 26 lis 2005, 17:33
Sądze że taka era wbrew wszyskim wyznawcą ery wcale nie dba o taktakowców a wręcz przeciwnie ma ich gdzie, sądze tak po ich cenniku :P

#32040  autor: D@rio
 26 lis 2005, 17:54
adamos pisze:Sądze że taka era wbrew wszyskim wyznawcą ery wcale nie dba o taktakowców a wręcz przeciwnie ma ich gdzie, sądze tak po ich cenniku :P
A co Ci sie nie podoba w cenniku Ery? ;)

#32088  autor: adamos
 27 lis 2005, 00:34
z tego co pamiętam 16 gr. do sieci za eske :)

#32094  autor: D@rio
 27 lis 2005, 02:06
adamos pisze:z tego co pamiętam 16 gr. do sieci za eske :)
To Ci sie wlasnie powinno podobac a nie nie podobac ;) .....do innych sieci jest 16gr. a do wlasnej 7gr. :)

#32098  autor: adamos
 27 lis 2005, 11:33
mi chodziło o 16 gr za eske w sieci :)
po za tym w orange jest o grosz taniej :P
i w dodatku z całej ksiązki mam tylko dwie osoby w erze :P

#32126  autor: D@rio
 27 lis 2005, 14:10
adamos pisze:mi chodziło o 16 gr za eske w sieci :)
po za tym w orange jest o grosz taniej :P
i w dodatku z całej ksiązki mam tylko dwie osoby w erze :P
Widze kolega jest niezorientowany ;)
Cena 16gr. to cena w taryfia EraHappyTaniej za wiadomosc SMS do sieci PlusGSM i sieci Orange!!
Natomiast do calej sieci Era obowiazuje cena 7gr. za SMSa w pakietach wymiennych ma minute rozmowy (29gr. za min.) w systemie EraJednostek :-)