• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #320209  autor: lookass
 27 lut 2009, 23:36
Witam chcialbym zlozyc zamowienie na orange.pl na abo z telefonem. Do tego tez mam pytanie: jest tam opcji "wybierz jaki dokument przekażesz kurierowi" interesuje mnie przedewszystkim opcja: wyciag bankowy. Wyciag bankowy jak rozumiem to obroty na tym rachunku za biezacy miesiac.Jakiej wyskosci to maja byc obroty? Czy tez ma byc pewna kwota na koncie? Czy w ogole ta opcja jeszcze istnieje,bo kolega mowil ze byl w orange i podobno wycofali sie z tego.Ale jak to jest z kurierem?
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam.

#320215  autor: Jedrker
 27 lut 2009, 23:41
lookass pisze:Wyciag bankowy jak rozumiem to obroty na tym rachunku za biezacy miesiac
nie chodzi o obroty a o twoje imię i nazwisko ;]
Tyle w tym temacie ;P
A przekazujesz kurierowi wyciąg z konta dla tego, że widnieje tam Twoje Imie i Nazwisko ;)
Wsio ;]

#320216  autor: lookass
 27 lut 2009, 23:44
Jedrker pisze:
lookass pisze:Wyciag bankowy jak rozumiem to obroty na tym rachunku za biezacy miesiac
nie chodzi o obroty a o twoje imię i nazwisko ;]
Tyle w tym temacie ;P
A przekazujesz kurierowi wyciąg z konta dla tego, że widnieje tam Twoje Imie i Nazwisko ;)
Wsio ;]
Czyli nic go nie obchodzi orange to ile ja mam na tym rachunku?Ale jestes pewnien ze ta forma jest jeszcze akceptowana?

#320219  autor: Jedrker
 27 lut 2009, 23:51
lookass pisze:Czyli nic go nie obchodzi orange to ile ja mam na tym rachunku?Ale jestes pewnien ze ta forma jest jeszcze akceptowana?
skoro jest dostępna na stronie www, to znaczy że jest ;]
Ja zakupiłem ostatnio orange abo przez www, zaznaczyłem sobie ino rachunek za telefon.
Przekazałem kurierowi rachunek, telefon do sieci się loguje :D
Więc tu nie o kwotę lecz potwierdzenie danych chodzi ;0

#320220  autor: annm1986
 27 lut 2009, 23:52
lookass pisze:przedewszystkim opcja: wyciag bankowy. Wyciag bankowy jak rozumiem to obroty na tym rachunku za biezacy miesiac.Jakiej wyskosci to maja byc obroty? Czy tez ma byc pewna kwota na koncie? Czy w ogole ta opcja jeszcze istnieje,bo kolega mowil ze byl w orange i podobno wycofali sie z tego.Ale jak to jest z kurierem?

powiem tak przy kurierze okazujesz dowod osobisty + jakis rachunek Ciebie interesuje wyciag wiec NAJLEPIEJ jezeli bedzie z trzech ostatnich miesiecy i nie musi byc widoczna jakas konkretna kwota wazne ze se wplywy na te konto...nic wiecej nie potrzeba... :wink:

PoZdRaWiAm...:)

#320266  autor: lookass
 28 lut 2009, 11:25
Rozwialo to moje wszystkie watpliwosci.Dziekuje bardzo temat do zamkniecia ;)