• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #283477  autor: kuwejt
 17 sie 2008, 17:13
no wiec moj problem wyglada mniej wiecej tak: w moim miescie jest dosc duzo hot-spotow, chcialem sie polaczyc z jednym z nich i zle wpisalem klucz (popelnilem blad), co za tym idzie oczywiscie mnie nie polaczylo tylko wyskoczyl komunikat iz podany klucz jest nieprawodlowy i tu moje pytanie jak teraz zmienic ten klucz bo w menu wogole nie widze takiej opcji.
jak wyszukuje wi-fi i znajduje mi tego hot-spota to pokazuje mi jego status jako "znany" a po przycisnieciu "opcje" w menu jest tylko:
Rozpoczynij przegladanie web,
odswiez,
szczegoly,
pomoc,
wyjdz
i co oczywiste jak dam "rozpocznij przegladanie web" to tak czy siak mnie nie laczy bo jest zapamietany ten bledny klucz! moze ktos wie jak go zmienic???

#283576  autor: Marta
 18 sie 2008, 08:48
kuwejt pisze: tu moje pytanie jak teraz zmienic ten klucz bo w menu wogole nie widze takiej opcji.
Ustawienia :arrow: połączenie :arrow: punkty dostępu :arrow: wybierz odpowiedni punkt, opcje :arrow: edytuj :arrow: Ust.zabezp.WLAN :arrow: O.K :arrow: ustaw.klucza WEP :arrow: klucz WEP i tutaj zmieniasz klucz

#283680  autor: kuwejt
 18 sie 2008, 20:03
Ok. Dzieki Marta juz wszystko wiem!

#319637  autor: jarekrk
 25 lut 2009, 16:47
a to i ja mam taki problem, dziewczyna ma w domu łącze przez Wifi, wpisuje kod i nic pisze że podany kod jest nieprawidłowy, próbowałem z 10 razy i ciagle to samo,
a jak bylem u niej z laptopem to odrazu półączyło elegancko?
wiecie co to może byc?

#319711  autor: miciugo
 25 lut 2009, 23:20
Prawdopodobnie przy wpisywaniu klucza miałeś włączony słownik -xt9 po wpisaniu wyrazu (słowa) zostawia puste miejsce, a dla PSK to też jest znak.

#319819  autor: jarekrk
 26 lut 2009, 15:49
racja :) głupi jestem:)

#340464  autor: ssj44
 11 cze 2009, 21:00
u mnie tez tak jest i żadnej spacji nie ma a wyskakuje że klucz zły. Już nie mam pomysłów