• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #318854  autor: Black_Shaggy
 21 lut 2009, 19:26
Witam,
mam pytanie. Co DOKŁADNIE powinien zawierać nowy, oryginalny zestaw LG KU990? Kupiłem ten telefon, nowy, ale w opisie, co zawiera zestaw brakuje mi rysyka... Moje pytanie teraz jest takie: czy KAŻDY zestaw LG KU990 ma w zestawie rysik, czy są też takie, które tego rysika nie mają? Pytam, bo nie wiem, czy sprzedawca chce mnie oszukać, że niby zestaw jest kompletny, czy istnieją po prostu zestawy bez rysika...

Z góry dziękuję za wszelką pomoc! ;)

vinc: Zanim założysz temat zapoznaj się z Zasadami Tytułowania Postów
Ostatnio zmieniony 22 lut 2009, 09:19 przez Black_Shaggy, łącznie zmieniany 1 raz.

#318858  autor: hettman
 21 lut 2009, 19:47
wszystkie maja dopinany rysik(no chyba ze Plus wypuscil jakis model "standard" :-D -taki zart :P )

#318863  autor: Black_Shaggy
 21 lut 2009, 20:04
Ten telefon jest ponoć z Ery i nie ma simlocka. Czyli, że najprawdopodobniej sprzedawca mnie okłamał, że zestaw jest kompletny?

#318941  autor: adiq1033
 22 lut 2009, 09:39
Brak rysika nie oznacza rezygnacji, ani odmawiania sobie przyjemności ;-) Ja kooperowałem bez jego pomocy i wychodziło mi to sprawniej niż używając go.

Domagaj się od sprzedającego wytłumaczenia, zwrotu za straty, które musisz ponieść z powodu zakupu oryginalnego rysika ( sam widzisz, że do tanich nie należy :-) ).

#318972  autor: Black_Shaggy
 22 lut 2009, 11:47
yagi wiem, jak wygląda ten rysik, ale nie wiedziałem, czy istnieją nowe, oryginalne zestawy LG KU990 bez niego. Teraz już wiem, że takich nie ma.

Właśnie miałem taki zamiar adiq1033, ale sprzedawca mi odpowiedział, że rysik jest w zestawie. Oczywiście ostatecznie wszystko się okaże, jak dostanę już tą przesyłkę...