A ja trochę z innej beczki do krzysiekn: trochę się wkurzyłem na Ciebie. Dlaczego?! Otóż 27 grudnia wysłałem do Ciebie e-mail'a z info o odpalonej stacji PTC, na pewno BTS GSM i NodeB ,na strunobetonowym słupie w mieście Słupca, w ogrodzie szpitala, ul. Traugutta 7B. Wszystko z resztą wg pozwolenia UKE. Długi czas czekałem na zamieszczenie tej stacji w btsearch. Ok jest to już zaznaczone, ale co?! Ktoś błędnie Cię poinformował, że ten BTS GSM, także DCS, wtedy bynajmniej był też sygnał NodeB, to stacje pod/na maszcie Centertela. A to już inna lokalizacja. Z resztą podobny błąd jest w przypadku NodeB Polkomtela, który też lokalizacją rzekomo z masztu Centka- w rzeczywistości anteny sektorowe były wymienione, z charakterystycznymi tiltami, na konstrukcji umieszczonej na dachu szpitala. A więc wychodzi na to, że wolisz umieścić info/głupotę kogoś innego, niż moje, które nadesłałem jeszcze w tamtym roku?! Jak kto woli czy lubi. Szkoda jednak było mojego czasu. Jedno jest pewne, już żadnego mail'a z lokalizacją nowo odpalonej stacji do Was nie wyślę, bo i po co. Skoro na aktualizację poczekam może ok. dwa miechy, a jak już będzie "cuś" odnotowane, to i tak będzie podana jakaś bzdurna lokalizacja!!!!!!! To tyle. Ciekawe czy doczekam się wkrótce zmiany, na właściwą lokalizację?! Pozdro!
O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!