• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #318669  autor: mikufiku23
 20 lut 2009, 21:50
Witam!
Zastanawiam się nad kupnem telefonu Htc Touch HD w sieci Play w ofercie Mega Mix i w związku z tym mam kilka pytań związanych z telefonem jak i sama siecia. Pierwsze moje pytanie dotyczy mozliwosci zakupienia pakietu smsow w ofercie mega mix. jezeli tak to jaka jest jego cena i ile w nim jest smsow? Kolejne moje pytanie dotyczy aplikacji PlayGG a mianowicie ile telefon bedzie "zjadal" kb za polaczenia okolo 3 godz dziennie:) i czy jest mozliwosc wykupienia pakietu internetowego w sieci? nastepne pytanie dotyczy glosnika w telefonie czy gra on glosno a jezeli tak to do jakiego telefonu mozna porownac go? a i prosze o rade brac telefon juz teraz czy poczekac na promocje? prosze o odp:)
Ostatnio zmieniony 20 lut 2009, 22:23 przez mikufiku23, łącznie zmieniany 1 raz.

#318672  autor: Inv
 20 lut 2009, 21:58
Na Twoim miejscu nie nakręcałbym się za bardzo na Touch HD w tej "sieci"
Szczegóły w tym temacie:
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=30629

Cały czas jestem dobrej myśli, ale cierpliwość się już kończy...

#318684  autor: mikufiku23
 20 lut 2009, 22:31
wlasnie przeczytalem ten temat na forum;/ nie wiem co play sobie mysli dajac do oferty telefon ktorego tak naprawde nie maja na stanie i byc moze nie bedzie;/ a mozesz mi odpowiedziec jak z reszta tzn z pakietami itp?

#318771  autor: mikufiku23
 21 lut 2009, 12:41
a czy jakas osoba ,ktora posiada ten telefon moze wyrazic swoje zdanie na jego temat? bo z recenzji to mozna malo wywnioskowac a osoba ktora ma tel kilka tyg ma troche wiecej do powiedzienia