• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#318545  autor: andiw
 20 lut 2009, 11:53
Ciekawe, o tym duostarterze jakoś cichi, nie było info. Wygląda to bardzo fajnie, dla 2 osób rzeczywiście doskonała sprawa

#318560  autor: forumiak
 20 lut 2009, 14:17
Być może liczą, że to na tyle atrakacyjan oferta, że się sama rozniesie :)

wkleję co piszą w sklepiku:

* bezpłatne połączenia pomiędzy numerami Duostartera (każde połączenie pomiędzy numerami Duostartera trwające do 30 minut jest bezpłatne, należy jedynie mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących)
* wybór numerów

* bezpłatna wysyłka na terenie całej Polski

znaleźliście jakieś haczyki?

#318564  autor: Pawrzes
 20 lut 2009, 14:49
Ciekawy ten Sterter. Haczyki są 2:
7. Użytkownik nie może aktywować numerów Duostartera w usłudze Numerki za Grosze

Ale to nie przeszkadza.
16. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia niniejszej promocji w dowolnym terminie bez konieczności podawania przyczyn.
Nie wiadomo czy chodzi o sprzedaż tych darmowych starterów czy promocyjnych minut/bezpłatnych połączeń.

Pozdrawiam

#319035  autor: biotyt
 22 lut 2009, 16:21
Dowiedziałem się od Was o Duostarterach. Miałem wczoraj kupić starter, ale skoro rozdają za darmo z bonusem... Właśnie zamówiłem jeden dla taty w wersji z 300 minutami do Ery i stacjonarnych. Będzie idealny jako zastępnik do likwidowanego stacjonarnego. Dzwoni dużo na numery Ery i stacjonarne więc Godzina za Grosze będzie dla niego świetną usługą, prostą i bardzo korzystną. Oszczędzi bardzo wiele, nawet ponad 100 zł miesięcznie.

biotyt

#319246  autor: forumiak
 23 lut 2009, 16:45
Pawrzes pisze:Ciekawy ten Sterter. Haczyki są 2:
7. Użytkownik nie może aktywować numerów Duostartera w usłudze Numerki za Grosze

Ale to nie przeszkadza.
16. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia niniejszej promocji w dowolnym terminie bez konieczności podawania przyczyn.
Nie wiadomo czy chodzi o sprzedaż tych darmowych starterów czy promocyjnych minut/bezpłatnych połączeń.
Myślę, że chodzi o zakończenie sprzedaży takich starterów, że nie będą one trwały wiecznie. Numerki za grosze nie przeszkadzają kompletnie. Obojętnie ile by ta promocja nie trwała to i tak chyba się opłaca.

#319422  autor: andiw
 24 lut 2009, 11:21
Tego typu zapisy pojawiają się w każdej praktycznie promocji, więc akurat bym się tym nie przejmował.

Jak wpsomniałem, dobre oferty, a widać po tym, że nawet Biotyty się przekonał do Ery :)

#319427  autor: biotyt
 24 lut 2009, 12:37
andiw pisze:Jak wpsomniałem, dobre oferty, a widać po tym, że nawet Biotyty się przekonał do Ery :)
Hehe, akurat dla mojego taty oferta Tak Taka będzie najodpowiedniejsza bo dzwoni pod jeden numer w Erze i dużo na stacjonarne na międzymiastowe. Z socjalnego tp jest za drogo, a dużego abonamentu tp on nie chce płacić gdzie za 90zł miałby 1200 minut na stacjonarne. Gdzie tu logika? Ostatnio przyszedł mu rachunek na ponad 200zł! Mam nadzieję, że uda mi się wcisnąć mu tą komórkę choć będzie trudno bo go spore oszczędności nawet za mocno nie przekonują... Co za człowiek.

Ja pozostanę na razie w Nowym Orange GO, mam mnóstwo pieniędzy na koncie choć powiem, że mam też już coraz więcej znajomych w Erze. Oferta TT mi się podoba bo prosta i korzystna, a te podwójne doładowania też świetne do wszystkich sieci, a ja mam tylko 200% więcej do Orange...

biotyt

#319449  autor: forumiak
 24 lut 2009, 16:27
W ostatnich tygodniach/miesiącach ERA wydała w krotkim czasie kilka fajnych promocji. Najpierw dwa razy podwójne doładowanie, potem pojawił się starter muzyczny z kartą pamięci, a teraz 2 jedyne w swoim rodzaju startery. Wygląda na to, że coraz większą wartośc przywiązują użytkownikom telefonów na kartę ;-)

[ Dodano: 2009-03-11, 17:08 ]
Przepraszam, że tak post pod postem, ale właśnie przeglądałem sklepik Ery i tam nigdzie nie jest napisane nic odnośnie:
Pawrzes - gdzie znalazłeś tą informację?

Pytam bo mam już swój duostarter ;-)