No to ja nie wiem jakim cudem tyle wynegocjowaliście

Do mnie nikt nie dzwonił w sprawie przedłużenia oferty, a za Omnie w abonamencie 55 chcieli 949 zł i ani centa mniej. Gdy się lekko zbulwersowałem (ponieważ oferta którą mi przedstawiono niczym się nie różniła dla klienta stałego przedłużającego umowę od tego ‘nowego’) łaskawa Pani zaproponowała że dorzuci ładowarkę samochodową, przyznam że w tym momencie mnie zatkało, Ona potraktowała to chyba jako oznakę że wpadłem w zachwyt, pobiegła na zaplecze, wraca po czym oznajmia że już nie mają ładowarek i może mi dorzucić sylikonowy pokrowiec

W tym momencie wstałem, odwróciłem się na pięcie i wyszedłem bez słowa, komentując to gromkim trzaśnięciem drzwiami... No przepraszam bardzo jak po tylu latach, rachunkach przekraczających abonament - zawsze płaconych w terminie, na przedłużenie umowy proponują mi ekstra prezent - sylikonowy pokrowiec za dziesięć złotych to brak mi słów.
Póki co czekam na pojawienie się Touch HD w Play, mam nadzieje że nie będą kazali długo czekać (lecz na razie tak to wygląda)