narazie mam abonament w erze ale chce zmienic na play bo maja lepsza oferte .Interesuje mnie abonament za 65 zl i w dodatku daja k850i za 1zl .Jak to jest z przeniesieniem numeru z ery do pleya. Czy sa problemy z zasiegiem... najwazniejsze jak jest w play z roamingiem czy w krajach uni jest zasieg itp.Podpowiedzcie mi na jaka siec warto zmienic abonament cos kolo 50 zl . W jakiej sieci jest najtanszy roaming prosze o odpowiedz i dzieki z gory
- teraz jest promocja i płacisz 50zł miesięcznie przez cały okres umowy.igor1989 pisze:65 zl
k850i w chwili jest niedostępny, najprawdopodobniej nie będzie go już w ofercie.igor1989 pisze:k850i za 1z
Płacisz 50zł za przeniesienie, które zostają doliczone do Twojej faktury w Erze, wszystko trwa do dwóch miesięcy, jeżeli masz abonament.igor1989 pisze:Jak to jest z przeniesieniem numeru z ery do pleya.
Nie ma żadnych problemów, Play ma największy zasięg w Polsce, ponieważ korzysta ze swoich nadajników, oraz Plusa.igor1989 pisze:Czy sa problemy z zasiegiem... najwazniejsze jak jest w play z roamingiem czy w krajach uni jest zasieg itp
Zdecydowanie w Playu jest najtańszy roaming.igor1989 pisze:W jakiej sieci jest najtanszy roaming prosze o odpowiedz i dzieki z gory