• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #315602  autor: piotros
 05 lut 2009, 10:06
Sporo czytam ostatnio o telefonie LG KU990 Viewty, bo mam zamiar go kupić, ale nie chcę tego robić zbyt pochopnie. Wyczytałem, że w tym modelu jest obsługa kart pamięci do 8GB przy oprogramowaniu w wersji KU990_V10b lub nowszym. I tu się nasuwają moje pytania... Jak sprawdzić wersję oprogramowania? Czy można samemu aktualizować oprogramowanie w tym telefonie?

#315614  autor: vinc
 05 lut 2009, 10:54
piotros pisze:Wyczytałem, że w tym modelu jest obsługa kart pamięci do 8GB przy oprogramowaniu w wersji KU990_V10b lub nowszym. I tu się nasuwają moje pytania... Jak sprawdzić wersję oprogramowania?
Odpowiedź znajdziesz w tym temacie KLIK
piotros pisze:Czy można samemu aktualizować oprogramowanie w tym telefonie?
Pewnie, że tak ;)

Obrazek

#315618  autor: piotros
 05 lut 2009, 11:13
vinc pisze:
piotros pisze:Wyczytałem, że w tym modelu jest obsługa kart pamięci do 8GB przy oprogramowaniu w wersji KU990_V10b lub nowszym. I tu się nasuwają moje pytania... Jak sprawdzić wersję oprogramowania?
Odpowiedź znajdziesz w tym temacie KLIK
Dzięki wielkie ;)
vinc pisze:
piotros pisze:Czy można samemu aktualizować oprogramowanie w tym telefonie?
Pewnie, że tak ;)
Jeszcze jedno pytanko przy okazji... Czy bardzo skomplikowana jest operacja zmiany oprogramowania?

#315687  autor: vinc
 05 lut 2009, 16:47
piotros pisze:Czy bardzo skomplikowana jest operacja zmiany oprogramowania?
Zależy co dla Ciebie jest skomplikowane ;) opis jak to zrobić razem z opisem backup'u znajdziesz tu KLIK

Obrazek

#315709  autor: piotros
 05 lut 2009, 17:39
vinc pisze:
piotros pisze:Czy bardzo skomplikowana jest operacja zmiany oprogramowania?
Zależy co dla Ciebie jest skomplikowane ;) opis jak to zrobić razem z opisem backup'u znajdziesz tu KLIK
Phiii... Są screeny w tutorialu to jeśli będzie trzeba poradzę sobie ze zmianą softu :)

Temat do zamknięcia, a Tobie vinc dzięki i leci do Ciebie punkcik za pomoc ;)