• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#314281  autor: yanek
 30 sty 2009, 22:00
Tajemniczy28 pisze:w każdej sieci w prepaidie (no moż etradycyjnie prócz play) są pakiety,pakieciki itp.
W Play też są, i to najlepsze, bo do wszystkich sieci. Np. 30minut za 9zł do wszystkich (minuta 30gr), czy 200sms za 9zł do wszystkich (4,5gr sms), minuty na deser i pakiet za 3zł (10gr/min do wszystkich sieci), pakiet 30sms za 3zł...

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#314290  autor: vinc
 30 sty 2009, 22:32
Tajemniczy28 pisze:Przestańcie się podniecać tym tak takiem. w każdej sieci w prepaidie (no moż etradycyjnie prócz play) są pakiety,pakieciki itp.
Spokojnie to nie jest temat odnośnie wyboru operatora... Zresztą przeczytaj temat to będziesz wiedział o co chodzi koniec OT.

Obrazek

#314857  autor: forumiak
 02 lut 2009, 09:45
Każdy pisze informacje o swoim operatorze na podstawie własnych doświadczeń i nikt się tym nie podnieca. A cała dyskusja miała odpowiedzieć na dziwne pytanie: czy pre-paid u 30 latka to obciach.

#314876  autor: Spiite
 02 lut 2009, 12:07
dodatkowy77 pisze:macie rację, ugruntowaliście mnie w decyzji w zasadzie.
dodatkowy77 pisze:Dziękuje Wam bardzo za porady. Nie wydaje juz mi sie że telefon na kartę to bciach.

Nie ma co więcej bić piany, wydaję mi się że temat jest wyczerpany i do zamknięcia.

#314885  autor: aga
 02 lut 2009, 12:46
Spiite pisze:Nie ma co więcej bić piany, wydaję mi się że temat jest wyczerpany i do zamknięcia.
Dokładnie ;-) Dyskusja zeszła już na inny tor, a poza tym ci co mieli coś do powiedzenia w tej sprawie, dawno już to zrobili.