Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
ale się uśmiałem...masakra....rżawa na maxa...a może dowiedziała się ile za to dostanie prowizji i nie wierzyła, ze uda jej się sprzedać neta 2Mb/s, przecież ta prędkość będzie szybsza niż światło ehheszyman12 pisze:Poszedłem do salonu, powiedziałem konsultantce, że chcę OF 2 mb. Jak to usłyszała to myślałem, że trzeba będzie po pogotowie dzwonićWszystkich pytała się czy w mojej miejscowości podłączy się 2 Mb (nie ma czegos taiego jak mb - milibity
). Cały czas przekonywała mnie, żebym wybrał 1 Mb, bo wszyscy tą prędkość brali. Jeszcze się dodatkowo zapytała: " A czy na tej xxx jakiś serwer się znajduje, że potrzebna Panu taka duża prędkość?" (od tej pory przestałem się dziwić, że TP nie inwestuje). W końcu, gdy wydrukowała umowę powiedziała do mnie: "Bierze pan tą prędkość na własne ryzyko". Po prostu no comment
/chociaż przynajmniej trochę śmiesznie było
/
Ze swojej strony nie mogę nie przypomnieć moich o traumatycznych kontaktach z przedstawicielami sieci ERA:dechomenon pisze:Założyłem topik, w którym możecie się wypowiadać na temat waszych przygód z BOK-ami naszych operatorów. Piszcie o wszelkich sytuacjach, paradoksach, ale też i o profesjonalizmie(jeśli się z takim spotkaliście).
Już odpisali,abym podał swoje osobiste dane,by w ogóle mogli przekazać dalej zgłoszenie.Mam pre-paida czyli na serio mnie mogą nie wziąć.yagi pisze:Chyba zbyli Cie szablonem. Wyprostuj im o co Ci chodzilo a do nich nie dotarlo