Użytkownik
Ranga
Obserwator
K700i to dość dobry telefon i w dość dobrej cenie w Erze. Tylko różnie może być z jego dostępnościapluszak86 pisze:Dzieki za pomoc. Chyba zdecyduje sie na K700i
Nie chodzi mi o EraJednostki ale o Żetony w bramce Omnix.
tak można zawrzeć kilka umów na jedną osobętobi_bmx pisze:tez mam pytanie co do tej promocji : może jedna osoba wziąć dwa abonamenty? Akcja jest taka ze matka chce telefon w erze i ja też chce miec z tym ze nie mam 18 lat i chce zeby miała dwie umowy - jedna moja a druga jejpozdro!
z tym chodzi oto że dla jednego telefonu można wziąc jeden z czterech abonamentów zwanych "Zestawami świątecznymi":tobi_bmx pisze:kurcze właśnie nie jestem do końca pewny bo tutaj -> http://telepolis.pl/promocje.php?id=91 podpunkt a punktu 1 głosi "Abonent ma możliwość wyboru jednego promocyjnego zestawu" czyli to kurcze juz nie wiem jak to jest :/
Abonent to nie to samo, co osoba fizyczna - jest to coś jakby konto w sieci. Pod jedno takie konto może być tylko jedna promocja, ale jedna osoba fizyczna może mieć takich kont wiele - od Ciebie zależy czy stać Cię na to, żeby płacić rachunki...tobi_bmx pisze:"Abonent ma możliwość wyboru jednego promocyjnego zestawu"
ja w niezlej cenie wybralbym nastepujaco:memphisto pisze:Proszę o pomoc w wyborze najlepszego telefonu w tej promocji w stosunku "jakość/cena" we wszystkich mozliwościach taryfowych, a wiec:
1. najlepszy tel. w taryfie za 20 zł: ...???
2. najlepszy tel. w taryfie za 40 zł: ...???
3. najlepszy tel. w taryfie za 80 zł: ...???
Dzięki za pomoc.
Jesli ja bym mial wybierac w tych ofertach, to bym wybral...memphisto pisze:Proszę o pomoc w wyborze najlepszego telefonu w tej promocji w stosunku "jakość/cena" we wszystkich mozliwościach taryfowych, a wiec:
1. najlepszy tel. w taryfie za 20 zł: ...???
2. najlepszy tel. w taryfie za 40 zł: ...???
3. najlepszy tel. w taryfie za 80 zł: ...???
Dzięki za pomoc.
Nic nowego nie wymysla do konca roku poniewaz obecna oferta bedzie utrzymywana do 15.01.2006r. A wiec zadnych modyfikacji poza np. dodaniem jakichs telefonow nowych bym sie nie spodziewal. Natomiast co do motorolki istnieje taka szansa ze tak bedzie natomiast szczerze watpie ze to nastapi w tym roku.memphisto pisze:A jak myślicie są jeszcze szanse na jakieś SUPER modyfikacje w cenach telefonów w tej ofercie promocyjnej?Jakiś telefon w super cenie na święta, np V3 za 1zł w taryfie 80zł?
Pytam, bo nie wiem czy decydować się na zakup nowego telefonu juz teraz czy poczekac jeszcze, a moze prezed sama wigilia pojawi sie lepsza oferta... Czy ceny już są optymalne i nie należy się spodziewać w tym roku znaczących obnizek? Co do samej oferty wydaje mi się, że nie nastąpią juz zmiany, bo w 90% jest doskonała - ja osobiście jednak wolałbym DARMOWE WEEKENDY zamiast darmowego numeru z przyjacielem...
obecna promocja plusa trwa do poczatku grudnia, moze cos zmienia i to wymusi zmiany u konkurencji, ale szczerze w to watpie, bo plusik jak zwykle doda rzymska cyferke i przedluzy do polowy stycznia:( no a telefony predzej czy pozniej potaniejamemphisto pisze:A jak myślicie są jeszcze szanse na jakieś SUPER modyfikacje w cenach telefonów w tej ofercie promocyjnej?Jakiś telefon w super cenie na święta, np V3 za 1zł w taryfie 80zł?
Pytam, bo nie wiem czy decydować się na zakup nowego telefonu juz teraz czy poczekac jeszcze, a moze prezed sama wigilia pojawi sie lepsza oferta... Czy ceny już są optymalne i nie należy się spodziewać w tym roku znaczących obnizek? Co do samej oferty wydaje mi się, że nie nastąpią juz zmiany, bo w 90% jest doskonała - ja osobiście jednak wolałbym DARMOWE WEEKENDY zamiast darmowego numeru z przyjacielem...