katarzynka007 pisze:Z góry dziękuję za pomoc. Jest to dla mnie ważne, bo 3 numery będę doładowywać kwotami ponad 100 zł. Nie chciałabym utopić tych pieniędzy.
Utopić nie utopisz, albo doładuje albo nie doładuje.
katarzynka007 pisze:1. Napisano mi, że aktywować kartę muszę w ciągu miesiąca od złożenia zamówienia, a co jeśli dostałam starter dopiero dzisiaj, tj. miesiąc i 5 dni po ?
No teoretycznie mogą być problemy z aktywacją startera, ale jak udało się to widocznie jest ok. Spróbuj zadzwonić z iW praktyce, to mają taki bałagan w systemie (Orange), że różnie bywa, czasami uda się, czasami nie

Ale wnioskuję z tego, że wszystko jest ok.
katarzynka007 pisze:Bo gdy chcę się zalogować na swoje konto w orange, to nie udaje mi się. Czyli wnioskuję, że jeszcze nie aktywowano mojego numeru (?).
A co się pojawia? No właśnie nie jestem do końca przekonany, czy do zarejestrowania takiego startera na on-line nie trzeba pierwszego doładowania wykonać, mnie od razu nei chciało zarejestrować, dopiero następnego dnia, gdy już miałem załadowane konto.
katarzynka007 pisze:3. Jednak gdy włożę kartę do telefonu, widnieje nazwa sieci i zasięg. Dodzwaniam się na nr *500 . Czy już teraz mogę doładować konto ?
Z tego co widzę- tak. Spróbuj, nic nie tracisz.