jestem akurat przed przejściem z mixa na abonament ORANGE i zastanawiam się nad jedną kwestią. dotychczas płaciłem abonament 30zł i dodatkowo wykupywałem pakiet sms i na jeden numer. Razem z abonamentem wychodziło mi 50zł. Teraz chce przejsc na abonament i tam w ramach abonamentu mam jakies smsy itd, ale jest tez tzw usługa dodatkowa jak Twój Numer gdzie wybieram 1 numer i mam tansze polaczenia i smsy i moje pytanie czy ta opłata 10zł jest sciagana z tej opłaty abonamentowej czy dodatkowo naliczana do abonamentu? wychodziłoby na to że płaciłbym 45zł razem z ta dodatkową usługa? odnosnie przejscia z mixa na abonament czy moge zachowac swój numer? mam telefon już 8 rok z tym numerem najpierw był pop, pozniej mix, nowy mix i teraz chce abonament i tak sie zastanawiam czy moge negocjowac jakies dodatkowe bonusy wkoncu to juz pare lat.pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Abonament 35zł + dwa prezenty , możesz wybrać 2 numery 180 minut z każdym , za 3 -ci numer dopiero płacisz 10zł , możesz wybrać jeden numer i pakiet 400sms do orange , możesz jeden numer i weekendy, po abonamencie za staż 8 lat -dostaniesz 2 grosze mniej od stawki podstawowej . Do stażu nie zalicza się pop-a i Go , tylko mix i abonament
CNN
Usługa 1 wybrany numer za 10 zł (jej koszt) jest doliczany dodatkowo do abonamentu. Może tak jak radzi cesarz, wystarczyłoby Ci 180 minut z jednym numerem? (czyli wybrać prezent a nie usługę dodatkową)simonnn pisze:moje pytanie czy ta opłata 10zł jest sciagana z tej opłaty abonamentowej czy dodatkowo naliczana do abonamentu?

Szukałem na szybko w regulaminie ale nic nie znalazłem o videorozmowachgregor85 pisze:Orientuje sie ktoś czy wliczone 1000 minut w usłudze Twój Numer można wykorzystywać także na wideorozmowy czy tylko na połączenia głosowe?

W ramach Usługi Twój Numer, Abonent otrzymuje w każdym okresie rozliczeniowym pakiet 1000 minut na rozmowy
z jednym numerem Orange albo jednym numerem stacjonarnym (dalej „Pakiet minut”). W przypadku wybrania numeru
Orange, Pakiet minut można zamiennie wykorzystać na SMS-y oraz MMS-y pod wybrany numer, z zachowaniem przelicznika
1 minuta = 2 SMS-y = 1 MMS (dla Abonentów Orange mix Pakiet minut można zamiennie wykorzystać na SMS-y pod wybrany
numer, z zachowaniem przelicznika 1 minuta = 2 SMS-y).