kameT pisze:Musisz wziąć pewną rzecz jeszcze pod uwagę.
1282 pln - 1126pln = w tych 156zł masz tak
4x 24 = 96 minut wiecej do każdej sieci przez caly cykl umowy ;D
120 minut do sieci - jesli przesylka kurierska
(510 sms - 325sms)* 24 = 4440 smsów więcej do każdej sieci
W Nowej erze masz możliwość obniżania sobie kosztów, na smsy, na wybrany nr, itd.
Masz dużo znajomych w Erze, do których będziesz płacił mniej, np. za smsy.
No i jeszcze dodatkowo trzeba uwzględnić obniżkę abo już 4 miesiące przed końcem starej umowy, czyli w zależności od tego, czy się miało upust, czy nie (chyba taka opcja też występuje), to będzie 90zł(80)-50zł = 40 (30) zł x 4 mies. = 160 (120) zł.
Tylko te ceny słuchawek

- właśnie na 1 z portali umieścili nowe promocje dla nowych - od 16.01 - nie chciało mi się wszystkiego porównywać, ale na oko wygląda, że jest bez zmian, ewentualnie jakieś podwyżki, no i część przewalili do ograniczonej dostępności (np. Viewty, n82) - w ofercie utrzymaniowej część z nich będzie znowu prawdopodobnie w podstawowym cenniku - zostaje tylko kupić najdroższą na Allegro słuchawkę za 3 stówy (mam 7 tys. pktów Era Premia) i potem na Allegro coś zakupić _-_ (Po szybkim przeliczeniu wychodzi mi, że w każdej Opcji - interesuje mnie abo NE80, przy dzisiejszych cenach słuchawek w cenniku Ery zostałbym z ok. 6 stówami w kieszeni - nawet przy zakupie iPhone, który pozornie tak "drogo" chodzi na allegro)
Przeniesienie średnio mnie interesuje (chociaż oczywiście w rozmowie z BOA będę "bardzo" zainteresowany Playem

- mamy z żoną 2 numery przesunięte okresami umów o rok
BEZ SENSU ERO!