Witam, znow mam problem tym razem jest cos dosc dziwny. No wiec od paru dni zauwazylem ze flesz w moim viewty mi nie dziala, mam wsyzstko powlaczane na auto, flesz rowniez i w ciemnych miejscach on nie dziala w ogole. Czy moglem cos przestawic czy moze on byc zepsuty? Mam jakos dzialac czy od razu leciec do play i dac do serwisu?:)
jak masz wlaczony aparat i wcisniesz guzik od blokowania klawiatury (czyt stabilizacja obrazu) to nawet jak masz wlaczonego flesza to nie blysnie moze przypatkiem wlaczyles ta funkcje albo naprawde Ci siadl pzdr
Nokia3310=>Nokia 5510=>SE T610 [jeb**i złodzieje]=>Nokia 3310=>Siemens S55=>Siemens C65=>Sagem myx5-2v=>Sagem myx6-2 + Nokia 8210=> Samsung z400=> Nokia N93=> Lg KE970 Shine=> Nokia 6310=> Lg KU990=> SE k750i => Nokia 6220c => Lg Gw620 => SE X10 mini pro
Autorowi jednego z poprzednich postów chyba chodziło o włączenie trybu "redukcja czerwonych oczu" żeby flesz strzelał przy każdym zdjęciu. Jak nie strzela to znaczy że coś jest zwalone. Jeżeli sprawdzimy go sobie też w service menu (3845#*990#, podmenu aparatu) i tam też nie błyska to znaczy że jest walnięty sprzętowo (podobno dość często się zdarza że kondensatory padają) i jedyne co zostaje to gwarancja. Ja tak zrobiłem z moim, dziś mijają 2 tyg odkąd go oddałem do salonu i póki co cisza ).