Pablos_ pisze:GG
Chociaż nic nie warte, ale mentalność zostaje.
Artur051 pisze:Nie wiem jak to jest w skali kraju, ale gdzie ja przebywam, zasięg PTC mam zawsze najlepszy z trójcy.
U mnie również Era ma dobre pokrycie GSM. W przypadku UMTS to jest uruchomiony UMTS w Brodnicy i Rypinie. Z opowieści znajomego UMTS utrzymuje się dość dobrze między tymi miastami. Chociaż 1 NodeB na moe miasto to za mało. Taki Play ma lepsze pokrycie niż ich NodeB. W międzyczasie są lasy, więc tam jest ciężko. Era jako pierwsza uruchomiła UMTS ponad rok temu. Do tego czasu po ponad roku UMTS uruchomił Play, Orange testuje, a Plus stoi i czeka na nie wiadomo co. Uważam, że Era dobrze rozwija swoją sieć. Dlatego uważam, że dobrze rozwijają UMTS
rogmaniek pisze:Do tego te nastrojowe reklamy z 1996r., ale także później. I w 2005r., wg mnie, zarąbisty pomysł z marką Blueconnect i fajna kampania reklamowa!
Marketing uważam za również dobry. Wystrój salonów Ery jest dość przyjemny dla mojego oka.
rogmaniek pisze:Jest bardzo cenna, a więc trochę trzeba pogorszyć w oczach Polaków opinię o Eruni
Korzystałem z Idei od 2001 roku (mój pierwszy telefon). Po rebrandingu na Orange cierpiałem jakiś czas. Moja cierpliwość skończyła się. Planowałem przejść do Ery, oferty były dość dobre. Jednak ciągle patrzyłem w stronę Ery. Mam znajomych w Erze, trzymają się ręcami i nogami w tak taku i mix-ie. Szukałem zalet oferty na kartę Ery, i jedyne co znalazłem to, że mam NodeB prawie za oknem. Chciałem przejść do Ery i stać się ich użytkownikiem, ale teraz to ta oferta na kartę jest hmm... żałosna.
W przypadku Idei odczuliśmy "inną władzę" - oferta zastygła, a kolejne były dziwaczne. Teraz po zmianie marki z Ery na T-Mobile nie będzie gorzej - bo mam nadzieję, że już bardziej oferty nie będą psuć.