• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #309038  autor: Pazuzu
 07 sty 2009, 22:39
Moj obecny nr jest zarejestrowany na moja mame. Namowilem ja zeby tez wziela tel w Orange na Abo.

Czy jesli moja mama bedzie chciala wziac drugi nr to bedzie mogla skozystac z pkt ktore sa na moim nr, aby obnizyc cene telefonu?

Bo zapomnialem ze zbieraja mi sie te pkt i albo bym wzial teraz jakis pakiet albo zostawil az do zakupu.

PS.
Okres rozliczeniowy mam od 16.x do 15.x+1, jesli wezme teraz pakiet 50 zl na wydanie to uruchomi mi sie jeszcze wtym miesiacu (tzn okresie rozliczeniowym) czy dopiero od nowego? jesli od tego, i nie wykozystam go w pelni to przepada czy pozostalosc przechodzi na nastepny okres rozliczeniowy?

#309041  autor: yanek
 07 sty 2009, 22:49
Dostaniesz proporcjonalną część z tych 50 zł - tzn podzielą te 50 przez 31 i pomnożą przez liczbę dni pozostałych do rozpoczęcia nowego okresu.

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#309046  autor: Kaczy
 07 sty 2009, 23:00
Pazuzu pisze:Czy jesli moja mama bedzie chciala wziac drugi nr to bedzie mogla skozystac z pkt ktore sa na moim nr, aby obnizyc cene telefonu?
Nie, pkt profit można "zużyć" tylko na swoim numerze. Nie ma opcji ich podarowania (przelania) na inny numer.

...::: Made for loneliness :::...

#309235  autor: corner
 08 sty 2009, 18:48
Powinno się dać wykorzystać te punkty podczas zamawiania w sklepie na orange.pl. Sprawdź. A przy zamówieniach internetowych są jeszcze jakieś bonusy. Zazwyczaj przy wyborze sposobu płatności można było wybrać opcję związaną z wykorzystaniem punktów Profit. Zakup na pewno trzeba robić będąc zalogowanym na orange.pl. Osobiście płaciłem punktami Profit, ale zamawiałem zestaw Orange Go.

#309453  autor: Lukaszsz
 09 sty 2009, 22:03
Tak, po zalogowaniu na orange.pl i kupując nowy numer możesz sobie obniżyć cenę telefonu 25 pkt = 1 zł ;)

Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Siemens SL45i -> Nokia 6610i -> Siemens CX65 -> Siemens S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> Nokia E52 -> Nokia E6 -> Sony Xperia L -> LG G3s -> LG G3 -> LG G6 -> LG G7 -> Asus Zenfone 8