• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#306821  autor: ozp
 29 gru 2008, 22:37
Nie ma w ogóle o czym mówić. Abo to korzystniejsze rozwiązanie a do tego daje więcej wolności niż karta. Jeden plus jest taki że karte w każdej chwili mozna wyrzucić...

:::...ReMeMbEr Me...:::

#306916  autor: vinc
 30 gru 2008, 11:21
Panowie to nie jest temat abo kontra prepaid. Koniec OT.

Obrazek

#307875  autor: Bobe
 03 sty 2009, 21:03
No wlasnie, a apropos tematu, to chyba slad po reklamie zaginal, czy jestem w bledzie?

#308014  autor: metpablo
 04 sty 2009, 13:32
Każda kampania jest obliczona na jakiś czas. Myślę, że porównawcza reklama Playa zrobiła swoje - trochę zamieszania. Ja jednak wierzę w Playa i czekam na kolejną kontrowersyjną reklamę tej sieci :twisted:

#308101  autor: gummy_bear
 04 sty 2009, 17:43
kontrowersyjne reklamy to ma mobilking. a co do playa to poczuł się już chyba zbyt pewnie na rynku i zaczyna sobie pogrywać z abonentami. Co z tego że usługi są tańsze od innych operatorów skoro nie działają poprawnie. z transmisją danych jest coś nie tak, często przerywa, bądź nie ma zasięgu

:)

#308180  autor: Marens
 04 sty 2009, 22:26
gummy_bear pisze:Co z tego że usługi są tańsze od innych operatorów skoro nie działają poprawnie. z transmisją danych jest coś nie tak, często przerywa, bądź nie ma zasięgu
Każda sieć ma swoje wady i zalety.
Play i Orange ostatnio wyprzedzili Ere i Plusa z stawianiem NodeB więc może być tylko lepiej.

#308260  autor: Bobe
 05 sty 2009, 12:51
metpablo pisze:Każda kampania jest obliczona na jakiś czas. Myślę, że porównawcza reklama Playa zrobiła swoje - trochę zamieszania. Ja jednak wierzę w Playa i czekam na kolejną kontrowersyjną reklamę tej sieci :twisted:
Zamieszanie powstalo i to spore, bo skoro reklama nie przedstawiala rzetelnie faktow to wywolala naturalne protesty "poszkodowanych".

#308338  autor: user_delete10
 05 sty 2009, 16:46
Ja jutro zobaczę czy w miejscu gdzie dotąd była ta reklama z głową kubańskiego dyktatora nadal wisi.Z tym akurat jak tak człowiek pomyśli to też nagrabili sobie.Na pierwszy rzut oka reklama Play i tyle,ale jak się nad tym zastanowi przed chwilkę to można źle o nich pomyśleć.W Rosji ktoś dał do sprzedaży Nokie ze Stalinem,już je wycofano a Nokia się odcięła od tych sztuk i zaprzeczyła aby to od nich prawdziwe modele.W Play chyba też mają nie po kolei w głowie,żeby takie postacie zamieszczać,wielki wstyd !

#308387  autor: amfi
 05 sty 2009, 19:22
fenix189 pisze:W Play chyba też mają nie po kolei w głowie,żeby takie postacie zamieszczać,wielki wstyd !
heh, co prawda to prawda - takich postaci to raczej nie powinno się przedstawiać w reklamach... ciekawę jak się wtedy czują ludzie którzy żyli w czasach reżimu tych "wodzów". Swoją drogą już mnie nie dziwi, że co reklama Playa to od razu jakaś afera powstaje...

amfi

#308394  autor: ozp
 05 sty 2009, 19:41
Bo na tym bazuje ich kampania...żeby szokować...żeby mówiono o nich...jak by było inaczej to nikt by o nich nie mówił...

#308991  autor: amfi
 07 sty 2009, 19:39
ozp pisze:Bo na tym bazuje ich kampania...żeby szokować...żeby mówiono o nich...jak by było inaczej to nikt by o nich nie mówił...
no niby jest powiedzenie "nieważne jak mówą, ważne, że mówią" no ale nie wiem czy na raynku telekomunikacyjnym zła sława przyniesie jakieś korzyści...

amfi

#309290  autor: ozp
 08 sty 2009, 21:36
Tak mi się wydaje że najpierw chcą...bądź chcieli zaistnieć...bnłoto przyschnie i odpadnie a ludzie bedą pamiętać że taki twór istnieje...

#309415  autor: user_delete10
 09 sty 2009, 18:53
Są lepsze metody chyba.Wiadomo,że to jeszcze początek gry Playa,ale czy takimi metodami muszą się pokazywać,że istnieją?... Ile razy już się spotkałem jak się młodzież po prostu bawi,wygłupia używając gestów,salutów jak do Hitlera,oni się z tego śmieją,jaja robią,więc komu na przeszkadzać gęba jakiegoś tam dyktatora?... Jak dla mnie to jakieś zboczenie.

#309429  autor: Bobe
 09 sty 2009, 19:54
Nie obrazajac nikogo to wlasnie taki poziom jak czasem pokazuje play trafia tylko do mlodziezy i to takiej najmlodszej, bo dla nich historia to juz niestety historia. Warto sie jednak czasem zastanowic.

#384450  autor: DS
 01 lut 2010, 09:29
Z racji, że nowa reklama - to i pora odświeżyć temat :wink: Niestety, jak widzę tę o zasięgu 99% to wnętrzności mi się przewracają, chyba, że ten 1% z tego to właśnie mój zasięg :mrgreen: Bo jak ta reszta to tylko pogratulować zasięgu na poziomie zerowym...

Play - 2-3 kreski, lubi spadać do 0
Era - full

To czym tu się chwalić? Jak dma mnie zwyczajne naciągactwo tych, co jeszcze nie wiedzą... Ale może i jeszcze się dostanie Playowi jak klienci po skończeniu umowy zaczną masowo odchodzić, tak jak przychodzili :P

Moja codzienność z Play:
- brak dost. do sieci
- problem z siecią
- obecnie niedostępne
- wybrać sieć?

A czym mnie dziś zaskoczy?

#384453  autor: kerim36
 01 lut 2010, 09:37
DS,

a o zasiegu Plusa zapomniales??

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#384454  autor: DS
 01 lut 2010, 09:39
Tzn? Sugerujesz, że w reklamie o swoim zasięgu wsparli się też Plusem?

Moja codzienność z Play:
- brak dost. do sieci
- problem z siecią
- obecnie niedostępne
- wybrać sieć?

A czym mnie dziś zaskoczy?

#384455  autor: kerim36
 01 lut 2010, 09:40
DS pisze:Tzn? Sugerujesz, że w reklamie o swoim zasięgu wsparli się też Plusem?
dokladnie to sugeruje :)

"sieć Play informuje, iż jej klienci mogą korzystać z zasięgu własnej sieci 3G obejmującego blisko 60 proc. populacji i sieci 2G obejmującego ponad 80 proc. populacji. W okolicach, gdzie Play nie ma jeszcze swoich nadajników użytkownicy telefonów Play mogą korzystać z nadajników sieci Plus (tzw. roaming krajowy), których pokrycie faktycznie wynosi ponad 99 proc. populacji.

#384457  autor: kuwejt
 01 lut 2010, 09:47
DS pisze:Z racji, że nowa reklama - to i pora odświeżyć temat :wink: Niestety, jak widzę tę o zasięgu 99% to wnętrzności mi się przewracają, chyba, że ten 1% z tego to właśnie mój zasięg :mrgreen:
Skoro u Ciebie jest ten 1%, to gdzie jest mój brak zasięgu :?: :lol: :smt005

#384458  autor: kerim36
 01 lut 2010, 09:48
kuwejt pisze:Skoro u Ciebie jest ten 1%, to gdzie jest mój brak zasięgu
demokratycznie podzielcie sie po 0,5% :)

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3