Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Każda sieć ma swoje wady i zalety.gummy_bear pisze:Co z tego że usługi są tańsze od innych operatorów skoro nie działają poprawnie. z transmisją danych jest coś nie tak, często przerywa, bądź nie ma zasięgu
Zamieszanie powstalo i to spore, bo skoro reklama nie przedstawiala rzetelnie faktow to wywolala naturalne protesty "poszkodowanych".metpablo pisze:Każda kampania jest obliczona na jakiś czas. Myślę, że porównawcza reklama Playa zrobiła swoje - trochę zamieszania. Ja jednak wierzę w Playa i czekam na kolejną kontrowersyjną reklamę tej sieci
heh, co prawda to prawda - takich postaci to raczej nie powinno się przedstawiać w reklamach... ciekawę jak się wtedy czują ludzie którzy żyli w czasach reżimu tych "wodzów". Swoją drogą już mnie nie dziwi, że co reklama Playa to od razu jakaś afera powstaje...fenix189 pisze:W Play chyba też mają nie po kolei w głowie,żeby takie postacie zamieszczać,wielki wstyd !
no niby jest powiedzenie "nieważne jak mówą, ważne, że mówią" no ale nie wiem czy na raynku telekomunikacyjnym zła sława przyniesie jakieś korzyści...ozp pisze:Bo na tym bazuje ich kampania...żeby szokować...żeby mówiono o nich...jak by było inaczej to nikt by o nich nie mówił...
dokladnie to sugerujeDS pisze:Tzn? Sugerujesz, że w reklamie o swoim zasięgu wsparli się też Plusem?
demokratycznie podzielcie sie po 0,5%kuwejt pisze:Skoro u Ciebie jest ten 1%, to gdzie jest mój brak zasięgu